-
Evet günlük :)
Sanırım seni en son dolduracak kiişi ben olacağım Ama sadece bu gecelik...
Bu Aralar iş konusunda baya bi düşünceli idim. Aslında uzun zamandan beri soru işaretleri ile geçiyorduu zamanım. Ama bu gün son noktayı koydum ve işime devam edeceğim.
Bana değer veren arkadaşların beni arayıp sorması beni memnun etti. Ve Bizim şirketin Aşçısının gördüğü rüya beni baya bi düşündürdü...
Aslında söyledikleri pek iç açıcı deildi ama gerçekten çok önem taşıyodu.
Bir günlük yaşantımı rüyasında aynı şekilde görmesi ve o günü yaşamam gerçekten ilginç geldi...
Sanırım Yasemin sayesinde seni her gün doldurmak zorunda kalacağım. Aslında bir yandan da hak vermeye başladım ona...
Gerçekten birşeyleri paylaşmak ve sıkıntılarını karalamak insanaa huzur veriyor....
Umarım seni aksatma fırsatım olmaz ve herzaman yanımda gizli bir dost olarak kalırısn... :P
-
geldim can...bilmem farkındamısın sana iyice samimi davranmaya başladım..tamam yavşama hemen:D
hayat soğuk ama havalar güzel.....kusenimin geleceği haberi beni müthiş sevindirdi....saat akşam 22:00 de çarşıya çıkıp kuzeni aldım......eve gelip amcamları yolcu ettikten sonra saat 23:00 civarlarıydı markete çıktık....nevale hazırlayıp ümraniye turu attık....sonra kuzenin sevgilisi bozuk attı bu saatte dışarda ne işiniz kız kızza diye....ama iyi geliyodu...beynime oksijen gitmeye başladı sanki......kuytu bi köşeye çekilip dertleştik ağlaştık...ilaç gibi geldi bana....
bazen düşünüyorum günlük niye böyle oluyo diye ama kafayı yicek gibiyim ya.....herşey üst süte......
benim başım dönüyo sarhoş gibiyim..şuan.......yine sakinleştiri iğneyle duruyorum.....şu halimi bilse ne yapar acaba....
kötüyüm çok kötüyüm......
bu arada yazanların çoğalmış......ne güzel.......bak kalemim arkadaş gelmiş sana....
-
Kusura bakma yapamadım . Bir türlü beceremedim seni sevmeyi. Az sevmek değil bu. Çok sevdim.... Paylaşamadım seni içimde kimselerle.
Kaldım işte en sonunda da sensiz. Sensizlik... Acıtır işte. Aşk neymiş bilmezken sende öğrendiğim için olsa gerek sensizliği hazmedemem. Tutkuyu ilk sende yaşadığımdan olsa gerek artık öylesine yaşama devam etmem. Son bir defa son bir defa daha derken, sensizlikteyim. Yalvarıyorum artık Allah a ne olur öyle bir acı ver ki bana unuttur bunu diyorum! Her an dualar ediyorum. Ne olur Rabbim unuttur ya da al da canımı unuturum diyorum.
Ben şımarık bir çocukkken bu kadar büyüdü düşüncelerim. Hayatın her zaman mutluluk olmadığını öğrenebildim sonunda. Teşekkürler sevdiğim bunları öğrettin bana. Bir de aşkı sevdayı, acı çekmeyi ve tutkuyu!!!
Göz yaşlarım isyandalar artık. Bedenim yorgun... Ruhum şuursuz... Ben ben değilim işte... Ah canım yanıyor! Yapabileceğim tek teş dua etmekse, hayatımda hiç etmediğim kadar dua ettim.
Artık zamanla diyorum geçecek sızılarım, pişmanlıklarım... Kendi kendime vursam kendi kendimi dövsem geçer mi pişmanlığım? keşke!!! Özür dilemek bile yetmiyor artık. Onsuzluktayım işte.
Onsuz günlerimi selamlıyorum. Onsuz; acılı, sefil, mutsuz günler... Neden mi bu kadar arabesk günlerdeyim? Çünkü beni böyle günlerden çıkarmıştı benim geceyarısı güneşim... Ve..... Tekrar battı. ben se tekrar dönmeliyim kendi mekanıma...
HOŞÇAKAL MUTLU KAL SEVDİĞİM!!!
Senden sonra... ne yaparım artık bilmem senden sonra... Acılarımı bitene kadar çekerim. İzlerini temizleyemem ama!!! Senden sonrasını yaşatmaması için Rabbime edeceğim tek dua olur!!! sensizlikte ben buyum....
gecegüneşi:((
-
Evet Sevgiili günlük....
Bu günün son mesajı tekrar bende kaldı gibi :)
Aslında bu gününde dier günlerden pek farkı yok gibi :)
Saat 8:30 da iş başı yaptımm Pek iş yoktuu dışarı çıktık bahçede uzandık elemanlarla beraber :) Daha sonra oyun oynadık elemanlar geldi hesap kitap işleri ve en sonunda paydos ettik. :)
Eski iş yerime gittim Araba bende idi arkadaşı aldım dolaşmaya başladık gezdik tozduk ve şimdii burdayım :)
Sana yazmamın nedenii Alışkanlık yaratman. Bellimi olur belki özel bir durum olurda daha farklı yazarım :)
Şu An Bir kardeşimle konuşuyorum. Uzun zamandır haber alamamştım. Onu görmek mutluu etti beni.
Günümün en tatlı yanı bu olsa gerek... :)
Vee sevgili günlük sonunda günün sonuna geldik... Birazdan derin br uykuya dalacağım. bakalım yarn bizii neler bekliyor...
Şimdilik hoşçakal...
Sana bir sır veriyim mi ? :)
Aslında kanım Bayaa bii ısınmaya başladı.
Kaçıncıı sayfada doluyon bilmiyorum ama ömrümün yettiği kadar dolduracağım seni haberin olsun :)
-
tüm resimlerin hepsini karşıma dizmişim...tek tek bakıyorum onlara.....bir tanesinde üç dost öyle sarılmışızki yıllara inat ayrılmayız dercesine.....bu resmi çok seviyorum...ve günlükbugün tam dokuzunzu sene dostluğumuzun başladığı tarih....
ya günlük izin ver bişeyler yazayım onlara.....
hafızıma::can dostuma canıma...herşeyimi uğruna feda ederim ...düşünmem..her zorluğun karşısında iman gücümüzle durmayı başardık.....ben ağlarken nedeni sormadın sende ağladın......ben yorulurken otur dinlen demedin sende benimle yoruldun...ödeyemem hakkını can dostum....
imoşuma::çoğu zaman yanımızda olamasanda yüreğini hissettik biz.....uzaktada olsan bizim ağladığını biliyoduk can.......sen ağlarken dünyaları yakardık......ve yakmaya devam.....iyiki varsınız.........
günlük ya sanki okucuklarda bende yazıyorum...ama olsun herzamanki gibi hissedecekler...hatta yemin ederimki hafızım şimdi çağrı attı...:))ben dedim hissedecekler diye..:))
neyse...yine bir iğne yedim....ve ilaç yazdı sıla hanım......beş gün kullancakmışım....hadi bakalım......ilaçların etkisinden sanırım..bunları yazarken bile gülümsüyorum....:))delimiyim neyim...:))
ya biliyomusun günlük.....yazmak bana öyle iyi geliyoki.....içimde anlatamadığım şeyleri bile yazabiliyorum.....
akşam kuzenlerlerdeydim.....evet geldi hepsi....çok özlemişim....teyzesinin balı saçlarımı çekip durdu kereta...:) büyük kuzen dgs sınavına çalışıyodu...gel dedi beraber soru çözelim....ben ne anlarım abim desemde lise bitirdin yuh artık dedi....ee doğru ama ben matematik dersi görmedimki dedim...ya sen gel dedi.....neyse masaya oturduk başladık matematik çözmeye..aslında zorluğu yokmuş...hatta çok keyifliydi.....bazen gülmekten koptuk bazen soruları tek başıma çözdüm......ama sözelde hala çok iyiyim günklük...yarın birgün türban sorunu çözülürse.....ben üniversite yollarında zorlanmıcam inş....tam 50 soru çözdük....az gibi dursada benim için güzle bi rakamdı..üstelik dgs sınav sorularıydı....artık farklımıdır bilmem....
saat 12 de eve geldim......gözlerimden uyku akıyo....sıla hanıma çağrı attım beni aradı hemen.....sevinçli sevinçli uykum geldi sıla hanım deyince bastı kahkahayı.....çok sevindi.....canım hadi hemen jyu bu fırsatı kaçırma dedi..yarın görüşürüz. dedi..kapattım......hemen uyudum sabahın köründe uyandım doğru sıla hanımın yanına...:))
cuma gününe amcamlara davetliyim...amca oğlu gel işimiz var senle dedi...babam bişey demedi bakalım....inş giderim.....bide gemlik yolculuğum var biliyosun...alışverişe çıkmam gerek ama.....malum durumlar askerimiz var biraz sıkıntılıyız .....ama düğünede serseri pantolonumla gidememki.....:))en iyisi kuzenden kıyafet yürütmek:DD
bugün çenem açıldı farkındayım ama hala yazmak istiyorum.....başını ağrıtmıyorumdur inş....ya bak aklıma ne geldi...dün kaymakamlığın ordan geçerken bi gün annemlerle yürüyüşe gitmiştik..ben annemleri arkadan takip ederken...bi çocuk yarın annemler seni istemeye gelcek hangi ev sizin demişti...bende ordan rastgele bir ev gösterip işte şurası demiştim...dur annenlere haber vereyim dedi...bende dur ben söylerim demiştim.....bir kaç gün sonra aynı yerde yine o çocuğu görmüştüm.......kızgın kızgın bana bakıyodu.....bende çok gülmüştüm......sonra gidip özür dilemiştim....ondan sonra çok iyi arkadaş olmuştuk...sonra burdan taşındılar...bidaha görüşemedik....aklıma geldi dün kuzene anlattım delimisin sen ya dedi...ama o an aklıma öyle bişey gelmişti:))
ya günlük sıkılmadın demi...ama ben sıkıldım yeter bu kadar....hadi selametle....
yok yok iyiyim gerçekten iyiyim...ağlamıyorumda...:)):((
-
Evet sevgili günlükk :) Aslında herkesin günlüğü :P Seni sahiplenmek olmaz :) Sadece bize ayrılan sayfayı günde 1 kere karalamak gerekiyoo :)
Neyse ben sana bu gün neler olduğunu az çok anlatiiyim :)
Sabah Erken kalktım işe gittim. Normal bir gündü benim için :)
Herzaman yaptığım işleri bu günde yaptım ve işten çıktım :)
Maçımız vardı baya bi ter döktük sonra güzel br duş aldım ve daha sonra pc başına geldim ve şu an seni dolduruyorum :)
Bu Sadece 24 saatimin kısa bir özeti idi :)
Aslında dün gece çok sevdiğim bir kardeşim ile sohbet etmeye başladık. Uzun zamandır kendisini görmüyodum. Başladk muhabbete gece geç saatlerde kalkabildik :) O kadar özlemişim kii şu an yanımda olsa ne de güzell olurdu :)
Öğleden sonra delinin biri ile sohbet etmeye başladık ama sohbet yarıda kaldı. :)
İşlerim herzaman engel oluyoduu tamda topuklu ayakkabı mevzusunda çıkmak zorunda kaldım ve konuşmamız kesildi. :)
Umarım devamı gelir konuşmanın.
Bu günümünde dier günlerden pek bir farkı yok gibi
Tatlı 2 yönü vardı onlarıda yazdım.
Ve galiba son mesajı gene ben yazacağım gbi :)
Hadi bakalım sana şimdilik iyi geceler... :) Sonra görüşrüz :)
-
selam günlük çok geçmişten sevdigim kız ewlenme hayalları kuruyor başkalarıyla:D
çok tuhaf bi duydu ya sevdigin insan başka insanlarla bi haftalık gezide ,olmadık yerde bi görüşte aşk ve çocuktan gelen ewlenme teklifi...
günlük bunu anladım insanlar basit zekalı...
neyse ona mutluluklar mesajını attım ... inş çocukla yakın zamanda ewlenirler...:D
diyorum ama günlük aglayacagım yerdede gülüyom...
içim bi kötü ama kendimi bosmayacam sadece basit bi kız için hiç bir şeyden vaz geçmiyecem sonuçta arkadaşlarım , dostlarım , abilerim ailem yanımda kız kim oluyorki...
ben onun için mi üzülecem,aglayacam hayır tıklamayım gülüp geçerim...
dedigim gibi benim yanımda nice YILDIZlar var . varsın gök taşım eksik olsun...
şimdilik bu kadar günlük sonra grş byy byy
-
slm günlük bugün benim dogum günüm 19 cu yaşıma girdim koskocama 19 yıll iyi kötü 19 yıl geçti ama hayatım da ilk defa biri benden habersiz dogum günüm kutladı ona çok tşk ediyorum beni çok ama çok sevindirdi şuan içimde öylebir sıcaklık var ki klavyeni tuşlarına bastıgımda ellerim titriyor.. eger yanlış bir kelime yazmışsam özürdiliyorum herkezden çok mutluyum benin hatırlayan oldu sonunda bakayım yarın beni nerler bekliyor.....
-
amanında amanın minnoş...guduvv sen sabit konumu oldun günlüküm yirim ben yirim..iyi yapmış kim yaptıysa eline koluna sağlık.....seni aramaktan canım çıkıyodu.....zaten biliyodum sen baş konu olmaya layik bi konuydun....tamam cıvıtmayalım....hemen şımarıyon...
..ay bugün fazla neşeliyim ya......bu ilaçlar bana iyi geliyo.....sıla hanım saolsun....
ya dün ne yaptığımı biliyon demi günlüküm...sen düdüklü tencereyi patlat...meğer kaynamadan düdüğünü indirmemek gerekiyomuş:)))mutfak mis gibi mercimek çorbası oldu:DD heryeri temizlemiştim.....kimse görmücekti...ama annem hemen anladı......aldı terliği eline fırlatıyo ben gülüyorum....annem terlik atıyo....akşam baban görmesin dedi...görmez temizledim işte dedim...ama sen tavanın bir noktasında kalan çorba babamın başına damla.....pek bişey demedi..siz beni batırırsınız dedi o kadar...:)))iyi atlattım deli şansımıdır nedir...))
akşam alışverişe çıktık saat dokuzda günler çuvala girmiş ya :)) ben gelmem deiyemedim malum vukuatlıyız itiraz edemedik..paşa paşa giyindin çıktık..:)))aklımada muzurluklar dönüyo.....annemler önden gidiyo ben arkadan takip nedense hep öyle gideriz.......sonra ben durdum başladım yere uzanmış olan köpeği sevmeye....ah canım benim sen ne kadar hzünlü bakıyosun ya yerim ben seni yerim....köpek bana bakıyo ben köpeğe....annem arkasına bakıp deli ya bende çocuk falan seviyo sandım dedi.....anne bak şuna ne tatlı derken bi havlamaya başladı bende korkudan tabanları yağlayıp kaçmaya başladım......annemler gülüyo...arabalar durmuş beni izliyo...heryerde kendimi rezil etmeyi nasıl başarıyorum ben ya..:))
alışveriş bitti marketten çıkıyoruz bu sefer ben öndeyim annemler arkada......kapıdan çıkıp hemen duavarın arkasına saklandım.......tam annemler çıkarken böööö diye önlerine bi çıktım...çpoşetler yerde annem bi yanda babam kahkadan yürüyemiyo...ben oturmuşum kaldırıma güle güle bi hal oldum.....gelen geçen bize bakıyo......ya ailecek deliyiz biz ya...:)))
evin önüne geldik....ne görim....bizim merve bsiklet sürüyo...ver bakim ablası bi tur atim dedim...ya yasemin abla geçendede bineyim dedin zinciri attı yapamadık...dedi....beş kardeşi göstererek veriyonmu vermiyonmu dedim.....verdi....bozarsan yaptırırsın dedi......neyseki sağ salim getirdim bisikleti....:)) büyük kuzen işten geliyomuş hadi gel soru çözcez dedi..tamam sen git geliyorum dedim.......neyse annemlere söyleyip halamlar çıktım.....bi zile bastım basmaz olaydım zil takılıp geldi hiç susmadan..bütün bina toplandı...ben yine gülüyorum.....zar zor susturduk zili..:))offf çok güldüm dün ya....
gecede yatarken yere düşmüsüm yatağımın altına girmişim..:))annem sabah evde yasemin diye bağırıp duruyo...ben efendim diyorum ama duyulmuyo yatağın altında.....annemin dediği laf şu....bak manyak bi yerlerden çıkıp beni korkutcaksan şimdiden söyliyim bu sefer ölür giderim..:)) ben önce elimi çıkardım yatağın altında.sonra tek gözüm kapalı saç baş birbirine girmiş halde başımı.....annem yine korktu..:)))bu sefer ben masumum.....uyku hali beni bu hale getirdi..:)))
uff ya..yazdıkça yazasım geliyo..ama yeter dimi...hadi selametle...canummm....:)))
-
Evet sevgili günlük.
Bu gecede sana en son mesajı ben yazacağım gibi... :)
Eh belkide harbiden son mesajım olur :)
Uzun bir süre senden uzak kalacağımı belirterek yazıyorum...
Bu sabah iş konusnda birazcık canım sıkıldı. Patronla özel bir mesele konuşmak istedim ama malesef ilgilenmedi gibi...
Bu durum beni baya bi üzdü.
Sitresten saçlarımı kestim:)
Aslında Traş oldum desem daha doğru olur :P :)
Berberde bir mesaj geldi. Sen kimsin die...
Bende ilk defa numarayı gördüğümden aynı mesajı tekrardan ona aynen iade ettm :)
Kısa sürede cev. geldi..
Ben Sinem sen kimsin die...
Arkadaşlar işletiyor die üsteledim. Arkadaşlar arasında bu tür mesajlar pek ilgi çekmiyor. Her an biri birilerini işletmek için bu tür numaralar yapabilir. Kendimden biliyorum :)
Neyse cev. yazmadım aradı.bende açtım ama cidden bir kız sesi geliyo. Soruyorum kimsin die Sinem diyor. Sen kimsin diyor. Kendmi tanıtıyorum ama ne o tanıyor nede ben :)
Daha sonra bana dier numara çağrı attın deyince hangi numara olduğunu sordum. Almanya Numarası imiş.
Sevgili günlük tanırmısın bilmem Sitemize davet ettiğim İnt. üzeirnden baya bi samimi olduğum bi arkadaşım var idi SİNEW diye.
Sinem Çıkınca şaşırdım başladık sohbete.
SOhbet koyulaştı ama malesef kont. dayanmadıı :)
Türkiye ' ye gelmiş kendisi 2 hafta oluyor. Kendisi şu ana kadar bana karşı hep dürüst olmuştur. Bir ara Numaramı istemişti. Bana mesaj göndermişti Almanya Nosundan....
bende karşılık yazmıştım ama daha sonra tel. den iletişim kurmamıştık. Ben Nosunu kaydetmiştim ama o kaydetmemişti.
Kendisi bana o an sildiğini söyledi bu yüzden numaram onda çıkmadığından buda merak etmiş.
Kalkmış aramış. :)
Türkiye de olduğunu Telsim Kullanmasından anladım. Yoksa Türkiye de olduğundan bile haberim olmayacaktı.
Bana net üzerinden ulaşmak istemiş fakat ulaşamamış. Türkiye de de pek yalnız kalamadığından ve oturduğu evde net olmadığından bana TR de olduğunu söyleyememiş. :)
Bende şakasına takılmaya başladım. Bende Birazdan senin numaranı yanlışlıkla sileceğim die...
Baya bi güldük. Günümün en tatlı yanı bu idi sanırım. :)
Eski dostların sesini duymak bir başka oluyor...
Neyse ben fazla yazmadan üç nokta bırakayım. Sen anlarsın be günlük ne anlama geldiğini...
Bu kadar yazmak yeter.
Dediğim gibi bir müddet yazamayacağım sana...
Kendine iyi bak. Daha sonra görüşürüz inş.