Abii Sen Bizim Hamza Abiye Yer Aç :)
Geri kalan oyuncuları sana bırakıyorum :P
Top Sende :P
Printable View
Abii Sen Bizim Hamza Abiye Yer Aç :)
Geri kalan oyuncuları sana bırakıyorum :P
Top Sende :P
hadi inşallah kazaanırsınız...
ZırcoN
Hamza
RoHaN
Efsane
Kaleci (?)
Uğur (defans) (?)
Doğuş (?)
Esmer (?)
Mahmut (?)
anlayacağın takımı senin seçmen lazım :(
aaaaaa seçin işte 6 kişi...seçemezseniz bana bırakın ben seçem...
maçın skoru ne oldu...???
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
ZırcoN
Hamza
RoHaN
Efsane
Kaleci (?)
Uğur (defans) (?)
Doğuş (?)
Esmer (?)
Mahmut (?)
anlayacağın takımı senin seçmen lazım :(
waybea kadroya baq helee bı ben eksıgım dermısım:) ozledım ya futbol oynamayı sıırtı herkesı yaf
Valla karşı takım Milli Maç nedeniyle gelemedi ve 4-4 takım kurup 1 kaleci 1 defans 2 forvet ordan oraya koştuk.
Efsane'nin forvetliği yanında güzel kaleciliği de varmış. Özbey çok kötü bir kaleciydi ve Ben defans, Uğur ve Cambaz forvet oldular çok gol attık ama maalesef, CityOfAngels'in kurtarışları yüzünden kaybettik.
Saolsun Doğuş kardeşim ben kaleci olduğumda infazlı davranıyordu da gol atmıyordu bana :D
4 - 4 oynanan maçta yanılmıyorsam 10 fark yedik. Herşeye rağmen çok zevkli bir maçtı. İlk kez böyle bir maç görüyorum :)
Haftaya Ultraslan Maçı var. Heyecanı şimdiden sardı bizi.
Ultraslan maçı için tahmini kadromuz şöyle:
Kaleci : (?)
Defans: UğuR
Defans: Doğuş
Orta Saha: EsmeR
Forvet: CambaZ veya Ulash
Forvet: ZırcoN
Karşı Takımda iki üyemiz bizlere rakip olmuş ve bu iki kişiye dikkat etmek lazım. Biri Crezy_Ette yani bizim ünlü kaleci. Diğeri de attığını vuran üyemiz, nicki de BÜYÜK KALECİ olan ERCAN. Bu süper maça büyük bir Ultraslan taraftarı geleceği için, Takımımız Siirtliler-Board'ın yalnız kalmaması için tüm üyelerimizi maça beklediğimizi yineleriz.
27 Haziran 2008 - Cuma
Saat: 22:00
Yer: Açık Kızılay Halı Saha Tesisleri (Devlet Hastanesi Acil Yanı)
abi maç çok ama çok zor geçer bence....
dedigin gibi erol ve ercan'a çok iyi bakınması gerek yoksa kaybetmemek elde degil...
ahmeeeee yav o kadarda değiliz...evet çok zor bir maç olacak...bizde çok iddaalıyız...hayırlısı diyelim...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
abi maç çok ama çok zor geçer bence....
dedigin gibi erol ve ercan'a çok iyi bakınması gerek yoksa kaybetmemek elde degil...
arkadaşlar ultrAslan maçı 26.06.2008 perşembe günü 8-9 açık kızılay sahasına alındı...herkesin haberi olsun...sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin...:D:D:D