geleceqimizden söz etmiştik.. ama ilgilenen arkadaslara sagolsun ulastık onlara ve beraber birseyler yapmaya calıstıkAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
geleceqimizden söz etmiştik.. ama ilgilenen arkadaslara sagolsun ulastık onlara ve beraber birseyler yapmaya calıstıkAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu arada aymuran sen çok tatlı çıkmışsın. yalan yok dğoğruya doğru..Alıntı:
aymuran Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güzel mişsin?
yanındakileri gururlandırmışsın yani ne bilim erkeklerde hoş çıkmış ama yanlarında güzel bir bayanla gezmek daha çok hoşlarına gitmiştir bence..
geleceğinizi biliyodum ama benim evden çıkmam mümkün olmadı...Alıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bir yanındaki olarak; Böylesine Yüreği Güzel Kalbi Güzel Mukemmel Bir İnsal ile dolaşmak elbette Gurur Vericiydi.. Cok Tesekurler Aymuran. iyiki varsın.Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne güzel işte ben de ondan bahsediyorum ya..:pAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende türkçe konuşuyorum ya:)
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rose çok teşekkür ederim yorumun için.şawi sanada teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliği:)
Güzel bir bayanla gezdigimiz dogru ama aymuran kusurabakmasın benim kısmetimi kapatıyordu :PAlıntı:
bu işin esprisydi tabi şaka bi tarafa hersey cok keyifli ve güzel bi sekılde gecirdik takide selim ve faruk abi de dahil bu güzelligin içinde...
hepinize tesekkur ederim :P :)
Çok guzel eğlenmişsiniz bu na cok sevindim.
ben katılamadım saolsun selim abi aradı.
bazı nedenler yüzünden gelemedim
selim abi kusra bakma Hakkını helal et mahcup oldum sana karşı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
03/02/2009 tarihli fotofraflar istabulda gorusutugum kartal ve hakan abilerıme burdan sevgiler
istanbuldayken kartal abiye uğramamak olmaz :) onun sohbeti ap ayrı bir güzelik olması cok sevindirici bişey. Bunuda unutmamak gerekir herzaman oldugu gibi misafirperverliği ilk sıradaydı tamamen müşteri memnuniyeti :D bu esprpiydi tabi :)
Her ikisinede teşekurlerimi sunuyorum özellikle Kartal56 abi ye Allah sizden razı olsun tekrar goruşmek dileğiyle saglıckla kalın esen kalın
Saygılarımla....