selam gece bekçisi yada polisi yada uykusuzu yada vs.vs.vs. online olan varmı?:p
Printable View
selam gece bekçisi yada polisi yada uykusuzu yada vs.vs.vs. online olan varmı?:p
biri polismi dediii :))
:98: imdat polisssssss....Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşgeldin eleman abi nasılsın..
hoş buldum epeydir burdayım hiç gitmedim sayılır
iyim gece gece ne olsun... seni sormalı senden ne haber
çok şükür iyiyim abi sinirden gülüyorum:D
tövbe tövbe..
ne olsun işte abicim gülerek eğlenerek mutlu luğun formülünü arayarak geçiniyoruz..:p
neye sinirlendin kız ;
arada sinirlenmek sevinmek hatta bazen acı çekmekte iyi gelir insana
tüm bu oluşumlar insan yaşamının gıdasıdır ..
mutluluğu fazla uzakta arama genelde çok yakınında olur sadece görmeye çalış ;)
haklısın abicim bazen sinirlenmek benimde hoşuma gidiyor çünkü sinirleinice hem gülüyorum hemde içimi döküp rahatlıyorum..
sinir edenler sağolsun diyelim..
mutluluk her zaman yanı başımızdadır senin dediğin gibi..
ama görmesini ve mutlu olmasını bilmek lazım..
göstermeyenler ve mutsuz edenler taş olsun diyelim:D.
olsun be güzelim olsun ...
Allah gönlüne göre versin
ve o her kimse oda sinirden tırnaklarını yesin ;)
neeeeeee tırnak yemek mi???Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi o çok kötü bir hastalık tırnak yemeğe alışan biri birdaha kurtulamıyor..
Allah tan bende yok öle bişi çok şükür..
abicim bu hoş sohbetin için teşekkür ederim tavsiyelerin içinde ayrıca teşekkür ederim..
tabii dualarını unutmamak lazım Allah senden razı olsun..
hayırlı geceler..
benim çok uykum geldide..
pc başında sızmıyım şimdi.:p
allahtan bişey dedik.be...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
o birşey dediğin oluyor on şey hatırlatırım aslında sen aynaya bakınca hatırlarsın zaten de neyse..:DAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sana iyi uykular rose Allah rahatlık versin
sanada merhaba çılgın ette
sen mi bişey deyip sinirlendirmişsin anlamadım
yavv abi hepsi bi yanlış anlaşılma valla...ama gelde anlat bu sinirlendiren insana...
aaaaaa ayıp oluyor ama ben sinirlenmedim ki..Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aksine yüzümde güller açıyor..
ama gelde anlat sen şu sinirlenene..
vallahi ben sinirlendim haketmediğim şeyler duydum...ama bitti bende senin gibi gülüyorum..ama donuyorum yaaa.çok soğuk burası...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla nerde nasıl görüştünüz konu nedir bilmeden yorum yapmak bana düşmez ama
ette seni bildiğim kadarıyla sinirlendirecek bi tip değilsindir ama rose yi burdan tanıdığım kadarıylada oda boşa sinirlenecek biri değil
saat geç olmazsa bi mahkeme kuralım ben kadılık yaparım derdim ama bu saate sağlam karalar veremem en iyisimi siz ufak tefek b sorunsa uzatmayında dostluk kazansın ;)
dostluk kazandı zaten eleman abicim bu arada beni bu şekilde iyi tanımana sevindim..
yaşasın beni seven bi abim var:98:
sahi sen niye tir tir titriyorsun..Alıntı:
işyerin çok mu soğuk??
hehe dostluk kazandı..eleman abi valla hepsi benim sayemde onun yaptığı bişey yok...bak eleman abi benide tanıyomuş ohhhh...Alıntı:
evet nöbetçi eczaneyiz bu akşam..ve burası çok soğuk..sadece bi ufo denilen ısı aleti var oda hiçbi etki etmiyo maalesef...Alıntı:
yaşa yaşa zaten.....
bu kadar ufak şeylerden mutlu ola biliyorsan zaten uzun yaşıyacaksın demektir
sevgi hakkedenindir; istenmez, verilmez alınır ;)
almayı başardıysan bu senin sevecenliğin ve sıcaklığın
Alıntı:
vayyy helal olsun eleman abi...süpersin valla...
neeeee eczane mi eczanede mi çalışıyorsun..
kalfamısın?
nasıl gidiyor işler reçeteler çok yoruyormu?
paraf eksik barkod eksik kaşe imza çok çıkıyormu hala???:)
eee kimin abisi herhalde süper olucak:);)Alıntı:
yok yok bende eczanede çalışıyom deme...maşallah herşeyi biliyon yaa...dediklerinin hepside oluyo valla...Alıntı:
iyi nöbetler ette
sıkı giyin kur soğuk çarpar adamı ;)
abi çarptı bile...dondum valla.bana elbise falan getirin :DAlıntı:
çalışmıyorum çünkü çalışıyor idim..
Allah yardımcınız olsun o zaman ne diyim durgun herhalde siteye rahat takıldığına göre..
biraz hareketlilik olsa ısınırdın hiç olmazsa..
eleman abicim o zaten çarpılmış çarpılıcağı kadar bırak donsun..Alıntı:
kalkıp rafları doldursa eksikleri sipariş verse ısınıcak..şuna bak güya çalışıyor sırf gır gır şamata..
valla yokmu banada böle güzel bi iş.. ohhh ne ala:p
evet aynen öyle..çok durgun...zaten bizim usta uyudu bende pc ye takılıyom...sen nerede çalışmıştınki...Alıntı:
valla arabayı satalı aylar oldu banada çok uzaksın yoksa aybettin bırakırmıydım
seni çulsuz oralarda geleceğin kalecisi ni ufak bir romatizmal hastalık yüzünden başlamadan bitirmek istemezdim
sen yinede üşümemeye bak ;)
ohhh sende gel sabah 8 den beri ayakta dur..reçete ver..rafları doldur...sonrada sabaha kadar nöbet tut..valla hiç kusura bakma ben çok yorgunum..benimde dinlenmeye ihtiyacım var...Alıntı:
vayyy kimin abisi...çok sağol abi..düşünmen bile yeter..ben bi şekilde ısınırım abi..olmadı eczaneye yakar öyle ısınırım :DAlıntı:
benden ne nöbetler geçti ah ah..
çok özlüyorum valla..
çalışsamda uyumasam yani..
insan çalışınca hiç yorulurmu? yahuu daha fazla dinçlenir enerji dolar ben öyleydim valla..
kendimi övmek gibi olmasın ama cidden öyleydim..
Alıntı:
maşallah...valla hiç kusura bakma ben almıyayım canım..hem sordum ya sen nerde çalışıyodun...siirttemi...?
yok siirtte ne işim var benim ben siirtli bile değilim..
ama bu site bambaşka..
neyse siteyi övmeye kelimeler yetmez..
ben istanbulda yım ve burda çalıştım..:)
hmmm o zaman niye bana laf atıyon be...sen buradaki işi oradaki işlemi kıyaslıyon şuna bak ya..burda pestilimizi çıkarıyolar valla...amele gibi çalıştırıyolar...Alıntı:
kendi aranızda konuşmayın :)
sanane ya aaa..Alıntı:
abimle iki çift lafta mı konuşamicaz..
sinirden gülüyor bir şekilde muhabbet ediyoruz..
neyse sen bilirsin kolay gelsin..
çalışan demir paslanmaz misali inşallah patronun seni hep ve dahja fazla çalıştırır.
sinirden gülüp karnına ağrılar giricek kadar..:p
neyse cidden ben kaçıyom...hadi byee...Alıntı: