slm iyi geceler.....
Printable View
slm iyi geceler.....
way sen hoş geldin aleyküm selam =))Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
minareden atlarım byramını kutlarım :D:D ((e hni bnm hrclıgım :p))
ilk harclıgımı veren zatı muhterem sosyetede glmiş hoş geldin :D
hoşbulduk nasılsın harçlıkla ne aldın bakalım..? :D:11:Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Minareden atlamana gerek yok sen bize lazımsın :)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İstediğin para olsun biliyorum sana layık değil ama idare et depomdan bu kadar çıktı :p
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heyt be işte budur tanımıorm hiçbirinizi aldım paramı gidiorm :D:D diyenlerden deilim tabi Allah korusun dostluk kazansın ytr ;) cimri efsane nerde gör gör bak nasıl para verilio :D:D
valla hrcamadım sosyete küçük_hanım'a kmse hrclık wrmemişti 80i ona gitti bna 20 kldı :D anlıcagın sn yine bna hrclık wrcenn :)))
canım bayram harçlıkları gelir valla gezcez ona göre abla kardeş tamammı)))
iiiii harçlıklar verildii...
yok ben ihtiyac duymuyom artık yusuf baya bi verdi hrclıgımı saolsun :p gel bnları pylasalım bna fazlasıyla fazla :D:DAlıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:):)Alıntı:
heyt be işte budur tanımıorm hiçbirinizi aldım paramı gidiorm :D:D diyenlerden deilim tabi Allah korusun dostluk kazansın ytr ;) cimri efsane nerde gör gör bak nasıl para verilio :D:D
+
Hg sevdayelleri
teşekkürler hoşbuldum sizlerde hoşgeldiniz.tamam canım beraber gezelim bende toplamıştım az ))