e zaten yanımda sen wardın die atmalarını istiyorum.. koskoca moderator wardı yanımda...;);)
esra haa bu arada sana kırıldım walla insan arkadaşını kovarmı hiç... insan ne istiosun die sorar ona göre getirir..:D:D:D:D
Printable View
e zaten yanımda sen wardın die atmalarını istiyorum.. koskoca moderator wardı yanımda...;);)
esra haa bu arada sana kırıldım walla insan arkadaşını kovarmı hiç... insan ne istiosun die sorar ona göre getirir..:D:D:D:D
Alıntı:
_aLoNeWoLf_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zaten bugün gidip glmkten yorulmusum gelme üstüme :D
ayrıca soruma cvp versen yaw kim yollamıs size sekeri ayh mrk etim :D
de ıyıkı bı mod. Olduk hee:)) daha 24 saat dolmadı kovduracan bızı:))
tmm ebi bi daha modum demicem sana ama sana bişi olmasında...;) gerçi kim kovabilirki seni..:D
esra walla bende bilmiom kimin yolladığını sadece istanbuldan geldi dediler..:D ya nerden geldiği beni ilgilendirmez tadı çok güzeldi beni tadı ilgilendirir....:D:D:D:D
deıl mı yaa:))
tAbikide...:D
eeee neden sustunuz yaww...:) konuşsanıza herhalde 3ü müzden başka kimse yok sitede..:D:D
memoo zıkkımın kökü Allahtan bişi sordum yani yine miden yine miden :D:D
sana biyndn esra ölüo deseler biyndanda perive yemege gidek deseler o zmnda esrayı bosver perive baska mı dersin :D:D
şekerlere takıldık tadı çok güzel deyince))
musti esra ii geceler benm çıkmam lazım uykum geldi de uafktan ufaktan...:D ßß kendinize ii bakın..