dılerım Allah tez zamanda siirte kavusturur senı :) wala bende eruhu ozledım ne dıyeyım parisi yanı
Printable View
dılerım Allah tez zamanda siirte kavusturur senı :) wala bende eruhu ozledım ne dıyeyım parisi yanı
ne güzel duaydı o öyle amin amin :D:D ((madem sende özledin Rabbim senide kavustursun inş.))
walla ben siirt merkezi dısında baska bi yeri bilmiorm desem :D:D
yaw benım dıualrm ters teıor :)
benım yuzumden klamyasın oralarda hep
aman agzını hayrı aç bea ne dion :D:D
neyse ben cıkıyorum herkese ıyı aksamlar .. artık ne zaman gırerım bılemem yaw nesta abım nerdesın yaw ozlden yazarsın bısiler...
sizede ii akşamlar...
valla dewran kardeş bende özledim sabahki sohbetlermizi.İnşaalah keyfin yerindedirAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yukarıdaki sohbetlerden anladığım kadarıyla İzmir'de havalar güzel, Konya'da havalar soğumuş...
Siirt'te de sabahları güneş, akşamları soğuk hava esiyor. Allah şükür Eylül ayının son haftasına güzel havalarla giriyoruz. Hava tahminleri güneydoğuda sel olacak diyordu ama tutmadı gibi...
Bu arada hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
yarın Pazar, Derbeder ve arkadaşı Şirvan'a gidip bir belgesel çekecekler. Kendilerini yolcu etmeden evvel Cumhuriyet Caddesinde yeni açılan Büryan Salonuna sabahın erken saatlerinde gidip BÜRYAN ZİYAFETİ çekeceğiz.
İnanında şuan burada olan tüm doslarımızı orada görmeyi ve beraber Büryan yemeyi o kadar çok isterdim ki...
Yarın akşam görüntüleri sunacağız inş. Belgesel için de; Kanal56'nın internet sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz diyebilirim.
yolları açık olsun kana56.com mu kanal56.net mi ve yayın saati hakkında bilginiz varmı ?Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kanal56.net sitesinden olacak...
Yayın saati ve günü konusunda netleşen bir durum yok. Netleşir netleşmez konu açıp link vereceğim. Siirt'in ilk gezi-belgesel türü olacak. Diğer kanalların Ayna, gezelim görelim, Haberci tarzı bir yapım olması bekleniyor. Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır.