Bosver ogrenme onu sen :) benım banladım uye sayısı yuzlerı bulur walla co-admınlık yaptım uzun bı sure
Printable View
Bosver ogrenme onu sen :) benım banladım uye sayısı yuzlerı bulur walla co-admınlık yaptım uzun bı sure
oOoOoO HOŞGELDİNİZ AHMET BEY BİZ BURDAYIQAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyiki yetkisi yok hee:11::11:
kendı konularında vardır canım :)
aleyküm selam kardeşAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
HE YA BILMEZMIYIZ PISMAM:206::11: facebook SENINMIŞ ÖLE DUYDUM:11::11:Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aranızda fazla ay farkı yok topu topu 2 ay burda eski ve yeniye göre sıralanmıyor burda emeği gecenlere ve hak edenlere veriliyo ilgilenenlere duyrulurrr...!!Alıntı:
yok loo reklam olmasın dıye ısım yazmıyorum buraya yoksa jıyanforum sonnoktam net bu forumların hepsınde uzun bı sure durdum
:17:Alıntı:
sosyete Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pekı ya bi emek sarfetmeden vede daha mod. Nedir bilmeyenlere ne dıecen.!!
ee nasılsnız neyapıorsunuz 1 haftadır pek girmeye vaktim olmuyodu .
onu bana değill rohan ustaya sor...ben sadece hak edene verildiğini söylemek istedimm... tm mı aliii :21::206:Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]