aleyküm selam gelen gelene maşşAllah :))) hoş geldin...
ii bakalım Allah daha ii etsin...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
aleyküm selam gelen gelene maşşAllah :))) hoş geldin...
ii bakalım Allah daha ii etsin...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı
bende iyiyim sagol:):)
merhaba by ex sen hos geldin:D
HşbAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Giden gidene Olmasından iyidir bence :5:
Hşb KurbanAlıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nasılsınız Arkadaşlar??
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleyküm selam sizede hayırlı geceler hoş geldinizAlıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoş bulduk sizde hoş geldiniz...Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tabi öyle o yüzden maşşAllah dedim ya :DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şahsen ben iiyim ((yorgunluk hariç)) sn nasılsın_?
mı go :D hos bulduk
Çok Şükür İyiyim geçinip gidiyoruz
aman aman ii bakalım Allah daha ii etsin...Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sevgili sevgili board ailesi suan cvrim içi olupta yazımı görenlere sesleniyorum öhüm öhüm :D:D
cümletten ii geceler ii uykular + tatlı rüyalar...
bir sonraki sohbette buluşmak ümidi ile kendinize ii bakın Allaha emanet olun :D:D
görüşürüzz...
ben kaçtım tekrardan herkese hayırlı geceler:D