tamam be gidiyorum seni deli etmeye niyetim yok...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
tamam be gidiyorum seni deli etmeye niyetim yok...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rose abla sen nerelıydınn..!
aCIKTm :D
ualn hiç doyma emii :))
ben de acıktım. :p
Alıntı:
!.sawuranlım.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
arkadasım bu sıtenın bazı kuralları we yonetımı yonetıcılerı wardır kurallara uymak lazımdır uymayanlar uyarılır we bu tarz bı uslup hiç hoş deıl mumkunse uslubunuzu deiştirin bu tur uslup sıtemıze ve kurallarına aykırıdır.. Saygılarımla
bende acıkmıştım ama halletim bu satte yemek yenmiyor bisküvi meyve filan hallettik
kaldırın yumuşak yerlerinizi iskemleden de etrafınıza bi bakının bulursunzu bişeyler :))
Doymuorum zaten hehe :):):)Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
portakal gibi bir mandalina, karpuz kadar bir elma yedim ama kesmedi :p
ßende mauSe ve kLawyeden basLIOrum :D tadıda guzeLMıs denedınız mı hiç:D
alemsin kont :))Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende uçan daire kadar bi içli köfte yeseydin o cüsseyi anca o keserdi
hani en kıymalı kitelinden ;)
akşamdan kalma bir şeylere de razıyım ama kalmamış bir şey. :p akşam yemek neydi yaa? bak unuttum :p açlık başıma vurmuş besbelli.
S.a. hayırlı aksamlar sohbetınız bol olsun...
alaykümesselam yusuf hoş ama geç geldin bu gece
aran sen kont mutlaka bulursun bişeyler yerinden bi kalka bilsen bulacağından eminim senin ismin gibi benim değil
bence aramızda bı ac warsa oda roHan :D
sen öyle san akşamdan karnını doyurup bi güzel uyumuş bile bizim gibi gece kuşumuAlıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
serserilikten uzak tok karnına 5. rüyasını bile görmüştür oo ;))
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
haklsın abi burda derslerımle ugrasıyorum tatıl donemıne gırıyoz ınsallah sıırte gelıyorum pazartesı .bıde bana kola sozun wardı onuda unutmamısım :) tatılden sonra sınavlar yanı cok zor cok sıkıyorlar bızı
hayırlı geceler gorusmek uzere eleman abı sen cevabını yaz yarın bakarım :)
oralara kadar gidip derslerini ihmal etmen ayıp olurdu zatenAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
en iyisini yapıyorsun geldiğinde görüşürüz ..... ben yemek biliyordum ama kola ile kurtarırsak iyi valla
günaydın millet nerdesiniz yaa uyanın olmuyo böyle kimse yok benim canım sıkılıyo tek başıma :(
gunaydın....heseyin gonlunuzce gecmesi dilegiyle.......hos bulduk :)
günaydınlar millet...
nihayet ya demek yalnız değilmişim :) günaydın hoşgeldiniz hayırlı cumalar, nasılsınız
tsk ler yagmur cok sukur nefes alıyoruz seni sormalı....
ne olsun ya iş yerindeyim çalışıyorum her zamanki gibi :) iyiyim en azından hayattayım hala :)
hayat herseye ragmen guzel... bu arada ette 056<<<hos geldinnnnnnnnnn
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
weee.a.slm abim hoş gördük
nasılsın abi işler nasıl !!!
evet güzel en azından. geldi gelmesine de sesi çıkmıyo arkadaşın :)
cok sukur .....kosturuyoruz...sen nasılsın erkencisin bugun
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende iyim abi tşkler...
bugün 1 saat sonra işim var !!
kahvaltı yapıp çıkacam abi.
sesin cıksın ette 056 ..hakkında sikayet var:)
:) yok ya şikayet etmedim ben
tamam ette hakkında sikayet yokmus istersen konusma....:)
şimdi oldumu abim-ablam bişey olmaz büyüklerimiz ne derse odur... :( saygısızlık yapmam :(
:) ya zaten işi varmış :D
işe daha war :D
kartal abi tarık ne yapıyo yaw onu özledim !
tarık kulup okul bilgisayar ucgeninde takılıyor.....buyusede ins artık onu besiktasta seyretsek....birde sozumuz var siirt spora manevi borcumuzu odeyecez...ins
geleceğin futbolcusu yetişiyor sanırım
Alıntı:
o büyüse biz ihtiyar olacaz abi...
siirtspor o zamana kadar yok olmasa iyidir !
beni artık tarıq'ın menajeri yaparsın...
ins ustune cok duruyorum..tarık futbolcu olacak bize destek olan yoktu belli bi yere kadar geldik ama tarık hem fizik olarak hemde sartları uygunnnn..fazla degil 7 veya 8 yıl icinde ...az kaldı menejeride ette 056 olacak :)
hadi hayırlısı o zaman