Bu arta kalan hangi yaz aksaminin hüzünleri oysa birbirimizin yaralariyla sarmaliydik kanayan yerlerimizi yokluguna dayanabilirim sandim,oysa yoklugun bir siir ve ben sair
olamadim
Printable View
Bu arta kalan hangi yaz aksaminin hüzünleri oysa birbirimizin yaralariyla sarmaliydik kanayan yerlerimizi yokluguna dayanabilirim sandim,oysa yoklugun bir siir ve ben sair
olamadim
Gecemin gündüzümden farki yok alaca karanlik karanliga ferman yazsam yüzbin satirlik beni bu karanliktan kurtaracak aydinlik senin o gözlerinde ki sönmez isik
Ask günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakin ve tek basina yasanamayacak kadar özeldir
Seni dünyada seven on kisi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven bes kisi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kisi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüsüm
Bugün benim için yepyeni bir gün doguyor; hersey capcanli, hersey hayat dolu, hersey benimle duygularim hakkinda konusuyor, hersey beni duygularima deger vermeye davet
ediyor
Eger bir gün hayatimin son nefesini verirde bu dünyanin güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanimda ol ki sana sessizligin ölüm demek oldugunu göstereyim
Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek birakip gitsende unuturum sanma zaman alismayi ögretir unutmayi as
Aşk nedir?
Aşk "İyi geceler öpücüğü"nü uzun tutmaktır. Beklentidir.Aşk delicesine flört ederken yanındakinin hiç bir şey yapmama hakkını teslim etmektir. Saygıdır.Aşk zaaflarınız olduğunu ortaya çıkarır. Kabullenmektir. Aşk şimdi zamanı değil diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır. Aşk saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir. Keşiftir. Aşk "Sevişelim" demeden sevişmek, yanındakinin ne istediğinibilmektir. Anlaşmaktır. Aşk bağlandığını sandığında, karşındakine "hayır" deme şansını tanımaktır. İnceliktir. Aşk korumaktır. Sorumluluktur. Aşk ciddi bir tokalaşmayı kıkırdamaya dönüştürmektir. Mizahtır. Aşk "Durma yoksa seni öldürürüm" lafını duymaktır. Şehvettir. Aşk evinizdeki her şeyin yerinin değiştirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir. Aşk sevgilinizin ne olduğunu bütün çıplaklığıyla görmektir. Gerçektir. Aşk saatin kaç olduğunu bilip aldırmamaktır. Neşedir. Aşk sizi kucaklayan kolların gittikçe daha çok sarılmasıdır. Mutluluktur. Aşk gecenin bir vaktinde "Sen uyu benim gitmem gerek" dediğinizde "Uyanık kalıp seni biraz daha görmeyi tercih ederim" cevabını almaktır. Sıcaklıktır.
Aşk tanıdığınızı zannettiğiniz insanın yeni yanlarını keşfetmektir. Tazeliktir. Aşk uyandığınızda rüyanızı yanınızda bulmanızdır. Düşlerin gerçek olmasıdır. Aşk kocaman yatağın üçte birine sığışmaktır. Yakınlıktır. Aşk evin anahtarından bir kopya daha yaptırmaktır. Güvendir. Aşk "Hoş çakal" dedikten sonra tekrar karşılaşacağını bilmektir. Kaderdir. Aşk "gerindiğinde sızlayan vücut" lafının anlamını bilmektir. Derstir. Aşk ecza dolabını açtığında, diş macunu kapağını kapatılmamış bulmaktır. Uyumdur. Aşk pencereden dışarıya baktığında kiminle olduğunu hatırlamaktır. Düşüncedir. Aşk rüzgarın ağaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadığına hayıflanmaktır. Yalnızlıktır
Gül, Ten ve Diken
Gözlerinin derinliğinde tarih öncesi zamanlar
sesinde yayla rüzgârlarının serinliği
dokunuş düşüncem güller açıyor teninde
ben o güllerin ah
dikenlerine tutunan asi bir tutsağınım
sahi sen
düşüncelerinin de düşlerinin de sahibi misin
sor kendine
bir demli çay içimi düşün
sevişmek bir düş-mekân kazanmaktır aslında
düşün
ve kurgula evreni aşmayı
birlikte ateşin ruhuyla beslenirken
sevişmelerden daha geniş mekânların olmadığını
düşün ve kurgula
dokunuş düşüncem güller açıyor teninde
ben o güllerin ah
dikenlerine tutunan asi bir tutsağınım
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BaD-SNaKe
Yüzüme bakipta sanmayin gonlum bahtiyar attigim her kahkahada binlerce gozyasi var...
:4: :3: