yeni yaşında sana sağlık mutluluk huzur para diliyorum umarım hayatta mutlu olursun bye seni seviyoruz :261:
Printable View
yeni yaşında sana sağlık mutluluk huzur para diliyorum umarım hayatta mutlu olursun bye seni seviyoruz :261:
[GLOW=red]Kuru kuru dğum gününü kutlamak istemezdim ama içten olması yetiyor sanırım , Hayatının bir yılı doldurman ve saçlarında beyazlık olması hiç önemli değil aslında , Bu dünyada bir iz bırakman çok önemlidir ... Ve bu izi bizim içimizde bıraktığın kesin !
Doğum günün kutlu olsun ve ALLAH'ın rahmeti üstünde olsun ... Umarım her doğum gününde bizi birazcık hatırlarsın ve geçen her yıl ardından tasa değil yüzünde gülümseme olur !!![/GLOW]
Biraz sans, biraz sevgi ve sabir, birer parça zaman, basari ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karistirip senin için uzun ve dileklerinin gerçeklestigi bir "hayat pastasi" yapabiliriz sanirim...
Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
Doğum günün kutlu olsun Rohan usta hey gidi günler hey... :62:
:261: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...NİCE MUTLU YILLARA :259:
Her Günün Bitiminde Bir Şeyler Öğreniyorsan,
Ömrün Sana
Vazgeçilmez Dostlar KAzandırıyorsa
Sabaha Gülerek Açabiliyorsan Gözlerini,
Büyüdüğüne Üzülme!
Mutlak GÖçe Bir ADım Daha Yaklaşmışsın.
Olsun Ne Önemi Var?
Geride KAlacaklara
Baktıklarında Gülümseyebileceklleri,
Seni Sevgiyle Yad Edebilecekleri
Bir Eser Bırakabilmişsen
Ve Yüzündeki Gülüşü
Doyasıya Yaşayabilmişsen
Büyüdüğüne Üzülme!
Bırak,Günler Sende İz Bıraksın.
Bırak,Çizgilerin Ve Akların Artsın.
Yeter ki; Yarın Dünü Aratmasın....[/GLOW]
[GLOW=blue]İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ VARSIN......
Hayat,acisi tatlisi,sevinci ve uzuntusuyle suruyor..Herseyi bir arada yasiyoruz,önce sevincler sonra uzuntuler gibi bir sirayla degil.Hersey icice.Önemli olan yasanan guzellikleri ve ayni zamanda da acilari paylasabilecegi birilerinin olmasi cevresinde insanin.Burda Bir Çok Seni Seven Ve Sana değer veren İnsan olduğunu UNUTMAYIN lütfen.Ve eminim ki Nasıl ki burda bu şekilde saygı görüyorsanız Gerçek te de Her Zaman Yardımınıza Koşacak İnsanlar Bunlar..Tek Dileğim Gerçek Dostlarınızı Yitirmemeniz.......
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yazan elleriniz dert görmesin arkadaşlar
Candy'nın şiiri çok anlamlı ve sanki beni anlatır gibiydi.
Yazdığı yazıda da iyisiyle kötüsüyle kelimesinde aklıma bu sene küçük yaşda kaybettiğim kardeşim, evlenen iki kızkardeşim, askere giden kardeşim ve yaptığımız onca etkinlik ve birinci yıl kutlaması geldi.
Zaman çabuk geçiyor. Zamanın duyguları da yok, gözyaşınıza da aldırmıyor. Siz siz olun, faydalı olun. Ben şahsen faydalı olmaya çalışıyorum, elimden geldiğince, olabiliyorsam ne mutylu bana.
Yeri değil ama lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın, Dost olmak varken, ırkçılık, dincilik, ayrımcılık yapmaktan vazgeçelim artık.
Bu dünya ne benden öncekilere kaldı, ne bize ne de gelecektekilere kalacak.
3 günlük dünya, değer mi hiç küslüğe kavgaya
niceyıllara dostum sağlıkla sevgiyle sevenlerinle sevdiklerinle. :68:
Teşekkürler abicim
hatırlanmak gerçekten çok güzel bir duygu :5:
nice mutlu ve umutlu yıllara
hep birlikte saygıyla sağlıkla ve sevgiyle...