-
usta 4 mart hangi güne denk geliyo ya gelmeyi çok istiyorum pazara denk geliyosa geleyim bende
-
3 Mart Cumartesi günü saat 19:30 Halk Eğitim Merkezi'nde Cambaz'ın Konserine gitcez.
4 Mart Pazar günü de sabah 8.00'de Diyarbakır'a hareket edeceğiz.
-
ozaman gelebilirim ben yaf :D banada yer ayarlayın
-
Vedoo da gelcem demişti. Sivilden bir arkadaş gelecem diyordu. Şuan 11 kişi gibi görünüyor. Yinede 14 kişiye kadar sayımız yükselebilir. Gelecek olan arkadaşların bilmesini isterim ki kafilemiz şanslı bir kafiledir. Geçen sefer seminerin ertelenmesinden dolayı bir takım hediyeler ve sürprizler kazandık. Gelen kazanır.
-
Evt Arkadaşlar... 4 NART 2007 de Yapılacak Olan Seminere Gidecek Başka Kişi Olmadığından Geleceklere göre ARAÇ Belirlendi...
Gelmeyenlere Duyurulur... Çok Şey Kaçırdınız Şimdiden ... :P
Neyse 4 MART PAZAR GÜNÜ toplantı Yerimiz... Ve Zamanımız...
Saat --- 8:00 da
Yer --- İş Bankası Önü
Gelecek Olan Kişilerin O Saatte Orda Toplanmaları Rica Olunur...
Vee Arkadaşlar Masraflar --- Gidiş Ve Geliş 20 YTL + Yemek Ücreti Herkes Kendine Olacaktır Ona Göre Belirtilir... :)
Vee Dönüş Saatimiz... Akşam Saat En Geç 20:00 da Siirt ' e Olacağız... Sadece Bununla Kalmayıp O Gece Konser Verecek Olan Abimiz CAMBAZ ların Yanında Onlara Eşlik Edeceğiz...
Burdan Herkese Sevgiler Saygılar...
-
ZircoN Bilgilendirdigin İçin teşekkürler
CAMBAZ abelerin Konseri Dawetiylei haberiniz Olsun Ben 3 Tane aldım :)
CAMBAZ abe İle Konu Hakkında Görüşmemiz Lasım..
-
Sabah 8 itibariyle 15 kişi 2 araç yola çıkıyoruz. İşbankası önünden araçlar kalkacak.
Geç gelenler kesinlik alınmayacaklardır. Önemli bir seminer, bu nedenle gelebilcek arkadaşlar varsa Sabah 8:00'de İşbankası önünde hazır bulunsunlar.
My Rose abimiz bir güzellik yaparak araç temin etti. Bu nedenle kişi başı 15 YTL toplanacaktır. Dönüşte de Kapalı Spor Salonunda saat 19:30 da CambaZ'ların konserine katılacağız. Orada da birlikte olma umudu ile.
Şimdiden tüm arkadaşlarahayırlı ve kazasız belasız yolculuklar diliyoruz. Herşey bir adım daha öne geçmek için. İlim öğrenmenin yaşı yoktur. Bizler de ömrümüzün yettiği kadar ilim öğrenmeye ve öğretmeye devam edeceğiz.
-
Seminerden döndük
Peya abimizin şoförlüğünde son hız bir Diyarbakır yaptık.
Batman'dan Dolunay'ı da alarak ben RoHaN, Admin Yardımcıları Şawuran ve ZırcoN, Yeni Modumuz ve şoförümüz Peya (My Rose) Vip üyelerimiz Fatih Yavuz, Babanın Oğlu Kemal (Harby Chocuk), ve Prestij Reklam, SiirtAjans.com sitesinden 2 yetkili arkadaş seminere katıldık.
Seminer'e ilk gelen kişiler arasındaydık. 50 kişi ismini yazdırmasına rağmen sadece bizim grup gelmişti. Seminerin ortasına doğru bazı matbaa ve digital işlerle meşgul olan kişiler de gelmeye başladı. Yaklaşık 25 kişi seminerde o mükemmel ve eşsiz bilgileri aldı.
Ben şahsen 3 şeyi çok beğendim. Kendim adına konuşmak istiyorum. Saatleri üzerinde çalıştığım şeylerin 2 saniye gibi çok kısa bir sürede hallabildiğini gördüm. Hiç kullandığım düğmelerin ve uzun zamandır var olan düğmeleri hiç kullanmadığımı farkettim. Uçsuz bucaksız bir program olan Adobe Photoshop hakkında bilgilendik doğrusu.
Öğle arası bir Diyarbakır Cappichino Kahvaltılık ve Döner'de tavuk dönerlerimizi yedik.
Dönüşte Batman'da kısa bir mola verdik. Bir kısmımız Kemal Usta'da İskender yerken, bir kısmımız da Grosmar'da alışveriş yaptı.
24 saat uykusuz olduğunu bildiğimiz şoförümüz Peya'nın uyumaması için yol boyunca şarkılar söyledik.
Kurtalan'a da uğrayarak Kurtalan Temsilcimiz Emrerojova ile Hacı'yı da ziyaret ettik.
Vakit kaybetmeden Siirt'e dönüp Cambaz'ın konserine koştuk. Konserin maalesef sonuna yetiştik.
Dilerdim ki, ismini yazıran kişilerinde bu eşsiz ve bir daha ele geçmesi zor olan seminerde aramızda olmalarıydı. Hatta herkesin gelmesiydi. Çünkü ben şahsen semineri çok beğendim.
Ceyhun Akgün, ta İstanbul'dan ayağımıza kadar gelmişken, gitmemezlik yapamazdık. Dilerdim ki Siirt'te sadece bu programı kullanan fotoğrafçıların da gelmesiydi. Aracımızın yarısı boştu. üşenmeden sabah sabah herkesi aradık gelmek isteyen varsa gelsin dedik.
Biz gençler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Gençlerimizin ilmi yönden ilerlemesi konusunda sivil toplum örgütlerinden destek beklerken, kendi çabalarımızla gittik.
Seminere katılan arkadaşlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
(konu ile ilgili fotoğraflar yarın eklenecektir.)
-
Ben sahsen geLmek istiyordum . bu gunde isim yoktu . ama sansa bak bende Siverege gittim . sagLık oLsun baska etkinLikte buLusuruz insh ..
-
valla Bence de Süper Gecti Rohan Abi onlar Pohotoshop Dersi Dinlerken Ben Şavi Zircon Ve Fatih Yavuz Seminerden Kacıp Zirconnun Bi Akrabası rehberinde Hemen Hemen Diyarbakırın Yarısını Gezdik Tabi Araba İle Tek KelimeyLe Mükemmel Di Herkese Tşkler