gelmeye çalışacağım....
Printable View
gelmeye çalışacağım....
YAW ZİRCON ABİ BENİ LOKANTADAN ALMAZMISIN şimd adresi karıştırırım ondan korkuyorum eger lokantadan beni alacaksın bi mesaj yaz :1: :1:
Valla bende gelmek isterdim ama Ankaradan biraz zor...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : güz yağmuru
Valla bende gelmek isterdim ama Ankaradan biraz zor...
Sorun Deil Güz yamuru İnş. 2. Yılımızda Bizlere Katılırsınız... :) :46: :19:
istek leriniz için yapılan bi toplantı gelmeyen kaybeder...
merak etme sen zırcon abi.Rohan abiyi gördük seni gördük sercan abiyi sonnefes'İ gördük sıra elem@n abide onu çok merak ediyorum. :56:
HERKESİİ BEQLERİZ ARKADAŞLAR... :54:
ROHAN DEDİİ ÇAYLAR ONDANMIŞ :P
oh oh ii o zaman bol bol çay içeriz hehehehe :38:
yanında yiyecek bir şeyler var mı? :262:
Abi ben o gün siirtte olamıyabilirim diyarbakıra gitme ihtimalim var amcamları uğurlucaz , eğer siirtte olursam kesin gelcem ...
Okulların açılması ile birlkte sitede etkinliklerden biraz uzak kalmaya çalıştık. okul okuyan üyelerimizin selahiyeti açısından.
Az da olsa, halı saha tunuvaları ile geçirdik, yarı yılı.
Okullar şuan sömestr tatilinde. Bizlerde okullarda açılmadan önce tüm üyelerimizle bir yüzyüze toplanıp, durum değerlendirmesi yapmak istiyoruz.
Birkaç saatinizi ayırıp gelmenizi çok istiyoruz.
Benim şahsen bir kaç projem var. Bu projelerle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Bencil olup, her kararı kendim almak istemiyorum. Bu sitede 1 mesajı olan üyenin dahi yanımda değeri vardır daima. Her insanın bir fikri, ayrı bir bakış açısı vardır.
Pazar günü, saat 17.00 (5) te Ertekin Petrol yanındaki Güres Market'teki sessiz ortamda güzel ve anlamlı bir toplantı yapmayı uygun gördük.
Bazı zaman oluyor site bir üye yüzünden darmaduman oluyor. Bu konuyla da ilgili bir kaç söyleyeceğimiz ve sizlerden duymak istediklerimiz var.
Bu nedenle bu toplantı sizin için de bizim için de çok önemli.
Umarım bizleri bundan önceki toplantılarda yalnız bırakmadığınız gibi bu toplantıda yalnız bırakmazsınız.
Saygılarımla.