[GLOW=deeppink]evt evt katılıorum emeğine sağlık alis[/GLOW] :228:[GLOW=deeppink]He bide By yazmıssın bende sana yzim barii byy[/GLOW] :60:
Printable View
[GLOW=deeppink]evt evt katılıorum emeğine sağlık alis[/GLOW] :228:[GLOW=deeppink]He bide By yazmıssın bende sana yzim barii byy[/GLOW] :60:
yüreğine sağlıkıgüzel olmuşş
tşler bidenem valla o şahıs benm şiirlerimi beğenmiş beğenmemiş beni ilgilendrmz çok ii yapıosa yapsn bakalım onun bestelerinide gördk ama nafilee :211:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BİDENEM
[GLOW=deeppink]Ne Alakası Var basit falan daha iisni siz yazında görelim ne olursa olsun kimseyi Aşşağılamaya hakkın yok kim olursan oll ayrıca dönence cok güsell canm beğenerek okudum ben;)[/GLOW]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Alish
bunlar çok basit şiirler ve sözler değil mi?...böyle bir şeyin güzel olduğunu düşünmenizi anlayamıyorum..daha özgün işler çıkaralım...şiiri yazan arkadaşın hiç kitap okumadığı belli...çünkü sözler çok basite kaçmış...emeğine ve yüreğine sağlık yinede..................
[GLOW=deeppink]Rica ederim canm yaa onla uğraştım işde bende 2 msjlik falan:D[/GLOW]
neyse yi,nede saolAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BİDENEM
[GLOW=deeppink]Rica ederim canm yaa onla uğraştım işde bende 2 msjlik falan:D[/GLOW]
Bencede neden taklitçilik şiir yazıyorsunuz anlamıyorum .BEn bunlara benze bir çok şiir okudum bunlardandaha iyisini yapa bileceğinize inanıyorum bunu sizde inanın vede daha iyisini yazın ozaman biz ister istemez güzel olduğunu söyleriz
paylaşım için tşkler güzelmiş.........
elimden gelen de bu benm daha iisini biliyorsanz yazın biz de ister istemz beyeniriz