-
Uzaklardan bir ses olmanı isterdim Anne.bir selam,bir nefes..."üşüme" diye seslenmeni isterdim Anne...bir el olmanı isterdim,bir kol..."özledim" deyip sarılmanı isterdim Anne... en karanlık yerinde düşlerimin çıkıp gelmeni isterdim Anne. Kınalı bir bahar gibi,umut ışığı olmanı isterdim hayatıma Anne... gelseydin ve yaslasaydım başımı omuzuna,ağlasaydım doya doya...geçerdi içimin üşümesi,kirpiklerimde yağmurlar dumanlanmazdı biliyorum Anne...
Seninle suları yeşil bir ırmağın kıyısında buluşmak.saçlarının kokusundan öpmek,içime çekmek ve serin soluğundan içmek,sana sarılmak,kucaklamak,uçmak isterdim Anne...
Ama nafile,aramızda bütün yollar kapalı...bütün dallar kesik...yokluğun buz gibi soğuk...üşüyorum...yüreğimde donmuş sanki gözlerimde Anne...
-
Hepsinin mekanı cennet olsun...
-
serap hanım gerçekten derinden gelen bu duygularınızın sesini duymaktayım.ölüm izni elimizde olsa inanınki dunya altüst olur.allah korkusu içimizdeyken hiç kimse ölümü göze alamaz,çünkü o beden bizim değil.ona ait.en önemlisi şimdi hayatta ve yanımızda olmandır..senin annen bizim anenmizdir..annemizin yeri cennet ruhu şadolsun.allahın o sevgi dolu rahmeti annemizin üzerinden eksik olmasın.. :210: