insanlara verdigim zararları azaltmaya çalışırdım
insanlara verdigim zararları azaltmaya çalışırdım
Okulumu değiştirmeyi isterdim.
Endüstri meslek Lisesi Bilgisayar bölümünde okumayı o kadar çok istiyordumki ama olmadı işte :(
yaptıgım hataları düzeltmeyi isterdim..
en çokta bulundugum yeri degiştirmek isterdim yani Siirtte olmak isterdimm...
Hiç bi zaman bu soruyu sormadım kendıme cunku bu soruyu soracak seyler yasadıgımı dusunmuyorum... Keşkeler sadece hayatımızda kendımızı kandırmak ıcın kullandıgımız cumleler ve paragraf başlarıdır sadece.. Insan ne yaşamıssa kendi yaşamıştır...
Hıc bırsey degıstırmezdım. Cunku en ufak bır seyın degısıklıgı herkesı ve hersyı etkıler... Herkes hakkettıgını yasamıstır, yapmıstır oylede devam edecektır...kaderı degıstırmekten bahsedıyorsunuz::d ne sacma geldı bana zuhaha::d
en ıyısı ılerı goruslu olup hata yapmamaya calısmak..
kardeş ii dion güzel dionda kimse kaderi degistirmeye calısmıor ki (değiştiremezde) geçmişe dönme gibi bi şansın olsa neyi degistirmek isterdin sorusu üzerinde fikir alıs verişi yapılıyor sadece (geçmişe dönme gibi bişiyin mümkün olmıcagı zaten malum)Alıntı:
waljann Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ara ara geçmişe dönüp özeleştiri yapmalı insan kendiyle ki..hata yapmışsa hatalarını görebilmeli ders alabilmeli..kader başka bişi kaderci tabiki olmalıyız bazı şeyleri değiştiremez insan.