vele ben bişi anlamış deilim ama konu için de tşk
Printable View
vele ben bişi anlamış deilim ama konu için de tşk
Turk alfabesinde sadece J harfi kullanılmadan yazılmış bir yazı :):):) dogru bi cevap ama sorunun cevabı değil... ne kadr didik didik okudugmun bi ıspatı olsa gerek :p
Jest kelimesi dahilmi bilmiyorum değilse n harfide yok bidaha okudum
Ya 2 gündür ezber ve beyin jimnsatigi yapıyorum ve hiç uyumadım saçma cevaplar veriyorum :( ben akşam bidaha kontrol ederim tabi bilinmezse...
jest kelimeside dahildi evt sadece "n" harfi kullanılmadan yazılan bir yazıydı.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Jest kelimesi dahilmi bilmiyorum değilse n harfide yok bidaha okudum
tebrik ederim.jest olarak yeni bir soru bulayım derrrrmişim. :228: :228:
Bende jesti ödül sanıyom kandırıldımmmm :)) simdi dogru cevap bu mu alla alla ben baska bi jest isterim karısmam:p
şimdi ayıp ettin Serap Hanım bizde sabahtan beridir 100 defadır okuyoruz ki ödül neymiş bir görelim diye
bir daha çözmeyecem böyle soruları küstüm hepinizden :217:
jest kelimesi paragrafın içindeki bir cümleydi. :55: :55:
burdan kimseye bir jest yapamam ama çabuk bulundu sorunun cevabı.bu kadar erken beklememiştim.tabi humanistinde hakkını yememek lazım :10:
valla ben parçaya dalmıstım açıkçası humanistin verdiği cevapla ampul yandı saol humanist ödül olosaydı bölüşürdümde kandırıldım kardeşim ama yinede sana bi bardak bişi ısmarlayabilirim...En zor derstende gectim bugun bu hızla butun sorulara cevap veririm heralde :p :272: Humanist..
Gerçek şu ki her kelimeyi tek tek incelediğimizde tek bir şey karsımıza çıkıyor...
Alfabe'de 29 harf var bu yazının içinde bir harf yok!(n)
sesli okuduğumuzda farkedeliyor.