ya sorudaki yanıltmaca su adam 35 sene parayı havaya atıp tutuyomus gibi gosteriliyor ama boyle bi durum yok birlikte çalışırsak çözeriz inceliklere dikkat edin.. durun konsantrenizi bozasım var paranın değeri geciyo adamda cıldırıyo iğrencim:p
Printable View
ya sorudaki yanıltmaca su adam 35 sene parayı havaya atıp tutuyomus gibi gosteriliyor ama boyle bi durum yok birlikte çalışırsak çözeriz inceliklere dikkat edin.. durun konsantrenizi bozasım var paranın değeri geciyo adamda cıldırıyo iğrencim:p
bencede igrencsin :206:
acaba baska yerine mi düsüyor :D
atıp tutmaya calısıyor diyor...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
atmaya caLisiyor degiL .. atiyor, tutmaya caLisiyor .. valla gördükLerimi söyLüyorum :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
bence bu soruda şaşırtmaca var 30 sene diyor ve atmaya calsıyor diyor atıyor demiyor atamadıgı için delirmiş olamazmı? Ve eceliyle oluyor olamazmı onu atamayacak kadar ihtiyarlamışta olabilir..
Şimdi bu adamın parayı neden tutamadıgından cok neden çıldırdıgına yogunlastırıyo yaaa cevap neeeeeeee.
bence sen cevabı saLLadaa .. biz cıLdırmasak iidir . cünkü kendimi kötü hissetmeye basLadım .. :D
ama soruda adam neden çıldırdı dese haklıyız fakat para neden eline düşmüyor deniyor.kafasına düşmüştür o zaman ben daha iğrencim :228:
DeLi havayA taS atIo ßiz tutacaz :) ben oynamıorum :D
Ya bakın bu paraya havada bişey oldugu kesin cunku egilip almaktan aciz değil yani sırf eline düşmediği için çıldrıcak hali yok... Yada deli oldugu için mantıkmı aramıyacaz?
bakın aklıma ne geldi kafasına düşmüştür dendi ya para kafasına düşünce adamın aklı başına gelmistir ve yaşlandığını görünce çıldırmıstır ..ölmüstür :228:
güzeLdi :224:
kafasına düşmüyi akıl ettim de ben bunu niye düşünemedim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Meriç
bakın aklıma ne geldi kafasına düşmüştür dendi ya para kafasına düşünce adamın aklı başına gelmistir ve yaşlandığını görünce çıldırmıstır ..ölmüstür :228:
buda mantıklı valla :248: