BENİM BAŞIMDAN GEÇEN OLAY
Bu benim basım dan geçen bi olay sene 1999 biz ailece istanbula gittik istanbulda 2 3 gün sonra beni markete yolladılar bende istanbulada yeni olduğum için hiç bi yeri bilmiyorum o nedenle bende tamam dedim ve evden çıktım akşam saat 8:00 civarıydı bizim kaldığımız evin aşşağısına doru yol aldım ondan sonra marketi aramaya çalıştım ama bulamadım ara ara karşıma iler de hele şükür bi market gördüm sanki o marketi görünce kendi evim sandım her neyse markete girip lazım ola n şeyleri alıp evin yolunu tuttum ama bi türlü evi bulamadım fatih semtinde de bütün evler bir birine benziyordu o yüzden bende biraz ilerleyip kontörlü telefon olan bi market daha aradım aradım ve buldum markete girip kontörlü telefon varmı die sordum adam bana kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz dedi artık o senin bildiğin marketlerdeki telefonlar yok az ilerde türk telekomun yeri var oraya git dedi bende marketten çıkıp ilerledim ne yazık ki o yer de kapalıydı aynı markete geri dönüp orda bekledim allah kahretsin ki o gün de amcam bana bi gün istanbulda kaybolursan seni kaçırıp organlarınıalabilirler dedi ve o an aklıma o geldi tabi o zamanlar ben küçüktüm haliyle ürktüm sonra o marketteki adam beni yanına çağırdı ve bana sen kayboldun mu dedi bende korkudan hiç bişey söylemedim daha dorusu söleyemedim aynı soruyu bi daha sorunca bende cvbı verdim evet amca kayboldum ne yapacağımı bilmiyorum al şu cep telefonuda babanı ara sen gelip alsın babam o zaman da siitteydi ne yazık ki bende babamın telefon numarasından başka bi telefon numarası bilmiyordum ben babamı arayıp istanbulda kaybolduğumu söyledim babamda benimle konuştuktan hemen sonra amcamı aramış ne yzık ki ben eve geç kalınca amcamda dışarı çıkıp beni aramaya başlamış babam amcama ulaşamayınca eniştemi aramış enişteme kaldığım yeri tarif etmiş beni alması için onu yollamış eniştemde beni o marketin önünden alınca gözlerim doldu ve bende ne kadar sevildiğimi anladım...
marketten aldığım eşyalar bilin bakalım neydi? bilene bi çikolata :29: