yasemin ablam sakın üzülmeyin merak etmeyin.
bende askerliği 14 ay boyunca samsunda yaptım.
reesmen tatil köyü ya..
Printable View
yasemin ablam sakın üzülmeyin merak etmeyin.
bende askerliği 14 ay boyunca samsunda yaptım.
reesmen tatil köyü ya..
evet abimde öyle diyo....çok şükür gzel bir yere düştü
valla çok güsel şehir ama izmiri görmenizi tavsiye ederim orası daha da güsel
[GLOW=red]çok güzel yermiş yau
ama zaten denizi olan her şehir güzel bana göre[/GLOW]
izmiride gördük kaldık orda. ama yaramaz. şehir olarak çok güzel. ama ne yazık ki alsancaktaki o manzaralar kötü..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : sweet gırl
valla çok güsel şehir ama izmiri görmenizi tavsiye ederim orası daha da güsel
abicim o kadar güselliği var alsancaktaki manzaraları görmezden gel vapura bin gez dolaş martılara simit at her güselliğin bi kusuru olsun bari dimi derbeder
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu sahilde az gezmedim.. kayalara oturupta az ağlamadım...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Köprünün ortasında bide aşağı-yukarı çıkan bir merdiveni var..
Gündüz helikopterden çekilmiş bir samsun görüntüsü..
buda askerlik yaptığım samsun şehrinin gece görüntüsü of bitiyom buna ya...
İlk samsuna askere gittiğimde eski ve yıkık dökük bir otogardı. ama teskerimi alana kadar yeni ve modern bir otogar yaptılar. bende o yeni otogardan binip siirte geldim....
Her hafta çarşıya çıktığımda bu istiklal ceddesinde gelip geçtim..
resmen tarih kokuyor...
Ve işte o meşhur cumhuriyet meyanı..