ellerine saglık dostum hakkatende cok güzel olmuşlar :1:
Printable View
ellerine saglık dostum hakkatende cok güzel olmuşlar :1:
Ewet Arkadasıma Katılıoyorum Nasıl Uygulandıklarınıda Bi Sölerimisin Yapamadımda :271: Zor Gibi Görünüo...Alıntı:
ALINTININ YAZARI : birkara38
dostum emeğine sağlık temalar harika ama ben bir türlü uygulayamadım rica etsem nasıl olduğunu anlatabilirmisin
walla dehşet temalar paylaşım için saol ..!!! :18:
Alıntı:
dostum emeğine sağlık temalar harika ama ben bir türlü uygulayamadım rica etsem nasıl olduğunu anlatabilirmisin
download ediyorsun (bilgisayarına indiriyorsun)
çift tıklayıp programı kuruyorsun. kurulan şeyin ne olduğuna gelince, bilgisayarınızın GÜMÜŞ, STANDART, XP Stili- Zeytin Yeşili
gibi içinde varolan hazır stiller var. bunlar ise XP'den sıkılıpda daha farklı tarzda takılmak isteyenler için.
Masaüstü öğelerden tutunda, klasör ayarların varana, hatta bir kaç tanesi Vista gibi özelliklere de sahip olabiliyor.
Ben linux'a benzeyen bir tane kullanıyordum. Çok da hoşuma gitmişti doğrusu. Bunlar da hiç fena değil
Rohan Abi Güzel Demişsinde Bunu Nasıl Kurcaz :) Rar dosyasından çıkardığımda mübarek 30 tane dosya çıkıyo :11: Sonrası Gelmio İşte Yani Kurma Meselesi Beklenio :219:Alıntı:
ALINTININ YAZARI : RoHaN
Alıntı:
download ediyorsun (bilgisayarına indiriyorsun)
çift tıklayıp programı kuruyorsun. kurulan şeyin ne olduğuna gelince, bilgisayarınızın GÜMÜŞ, STANDART, XP Stili- Zeytin Yeşili
gibi içinde varolan hazır stiller var. bunlar ise XP'den sıkılıpda daha farklı tarzda takılmak isteyenler için.
Masaüstü öğelerden tutunda, klasör ayarların varana, hatta bir kaç tanesi Vista gibi özelliklere de sahip olabiliyor.
Ben linux'a benzeyen bir tane kullanıyordum. Çok da hoşuma gitmişti doğrusu. Bunlar da hiç fena değil
ellerine sağlık kardeş süperler
Alıntı:
ALINTININ YAZARI : bilalapari
Rohan Abi Güzel Demişsinde Bunu Nasıl Kurcaz :) Rar dosyasından çıkardığımda mübarek 30 tane dosya çıkıyo :11: Sonrası Gelmio İşte Yani Kurma Meselesi Beklenio :219:
evet bunlar bir tuhaf çıktı
içinde kurulum dosyası bulamadım. :55:
:5: Aynen Abi Çok Uğraştım Bulamadım Keşke Konuyu Açan Kardeşimiz Biraz Bilgi Verseydi :59: Nese Araştırmaya Dewam :1:
süpper mükkemmel temalar paylaşım için tşk
guzel temalar paylasımın ıcın tşkler