gitmiş kadar oldukk...paylaşım için tşk.... :274:
Printable View
gitmiş kadar oldukk...paylaşım için tşk.... :274:
yollar asfaltlanmış 15 dk da gideriz gelen varmı
ben yokum.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tomi_56
yollar asfaltlanmış 15 dk da gideriz gelen varmı
En Güzel Resim En Sondaki Aslında Resim GüzeldeğiL Resimde Görünen Güzel :1: :1:
Şak Bi Yan Etkinlikte Her Anı Ölümsüzleştirmek İSteyen Derbeder Arkadaşımız ÇoK Güzel Resimler Çekti Emeğinden Dolayı Tşklerimi Sunuyorum..
güzel bir etkinlikti resimler için teşekkürler derbederAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Fotoğraflar: DeRBeDeR
bu resmi ne zaman çektin bi daha ki gidişimde özellikle bakacam ben göremedim çünkü
çok şey anlatıyor çok......
sağ tarafa unutulmaya yüz tutmuş, taş kemerlerle süslenmiş zamanında en değerli ev, sol tarafta şimdiki şartlarla yapılmış olağanüstü bir villa.
2,5 yildir gidemedigim memleketimi internet aracigiyla kavusturdugunuz icin tesekkür ederim kalenin o harika resimlerinide koysaydiniiz
daha güzel olurdu bazi kisiler kaleyi daha tanimiyor siirtte oldugu dogdugu halde o harika manzaradan mahrum cünkü tanimiyor tekrar tesekkürler
kale görüntüleri de mevcut :)
aşağıdaki linki tıklayın:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
derbeder 15 dk da gidiyorum . yollar asfaltlanmış diye yollar asfaltlanmasaydı 10 dk da giderdim.. :223: :102:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
kaç dakika da gidiyorsun! :224:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tomi_56
bir gün gideriz ben herhafta da birgün yürüyerek giidiyorum gelmek isteyen varsa gELİR .... :247: :247:
:245:
tomi 15 dk heheheehehheeheheheheheheheheheheh :51: 15 dk ben geliyorum :53: