oyLarınızı ßeqLIom :):):) oy verın sıze disco acacam :):):) Haberım olmadan rohan yarısmayamı kattın neyse :) duyguların yarısında ßende warım ehehe
Printable View
oyLarınızı ßeqLIom :):):) oy verın sıze disco acacam :):):) Haberım olmadan rohan yarısmayamı kattın neyse :) duyguların yarısında ßende warım ehehe
Hemen İndirmem Lazım :))
fon süper
şiiri okumak biraz acemi ama
oda güsel..
indir ve yaZ SOnneFes :)
Gerçekten beyendım ...başarılar...
nefesimsin_bsk o duydugun kelımelerın hıc bıırı bı yerde yazmıoda ondan arada duraksamalar sadece gozlerımı kapttım kaydı yaptım ne geldyse akLa.. acemıLIk bu oLsa gerek..
TsQ haYaT .. dıleklerın ıcın .. :72:
Ulash mı :D:D:D sh!!! hahahaha hehehe geceyi sen sunuyomussun gelmiyorum La seni güldürmezsem nolayım :D:D:D Karsında limon yicem.... Siire gelirsek dinlemiyorum beee :D:D La bu şiir benim değilmiydi dinledimde yabancı gelmiyo :D:D:D
arifcim gece hakkındakı yorum dıger bolume yapacan :) bu arada gecede özel guvenlıkcıler var ve senın gırısını kapıdan engeLLıcem :) Siire gelince sen ne anLarsın DuygusaLLLıktan Kı yorum yapaSIn :):):)
Siire ılgınızden dolayı Tsk ederım kutlamalardan once arkadaslarla sohbet ederken bı kac arkadasın tlfonunda gördum Siiri cok hosuma gıttı saOLUn :)