ülkenin en batısından size Selamlarımı yollarım ve inşallah dilediğinizden de daha çok eğlenirsiz ve 2. yılınızıda kutlarım
gönül gelmek isterdi ama hayat koşulları buna izin vermiyor malesef
hepinize iyi eğlenceler diliyorum
saygılarımla
Printable View
ülkenin en batısından size Selamlarımı yollarım ve inşallah dilediğinizden de daha çok eğlenirsiz ve 2. yılınızıda kutlarım
gönül gelmek isterdi ama hayat koşulları buna izin vermiyor malesef
hepinize iyi eğlenceler diliyorum
saygılarımla
Bugün 01 Ağustos 2007
sitemiz 01 Ağustos 2005'te benim ve Devil's SON'un ortak fikri olarak, Kemal50 abimizin desteği ile ortaya çıkan ve hergün büyüyen bir site olarak bugün 4.883 üye ile yoluna tam gaz devam ediyor.
Bugün 01 Ağustos 2007
İlk açıldığı gün 100 üye ile rekor kırdı ve çok geçmeden 3 hafta sonra 400 üyesi bulunan sitemiz talihsiz bir olay nedeniyle tüm üyelikleri silindi ve pes etmeden 1 ay sonra tekrar yayına başladık.
2 sene geçti, dile kolay acısı tatlısı, kavgası gürültüsü, düğünleri halayları, toplantıları sohbetleri, aşkları sevdaları, küskünlükleri, barışlarıyla tam 2 sene geçti.
Site üzerinde çooooook yüzler tanıdım, kimisi dost kimisi düşman olsa da hepsini de sevdim bağrıma bastım.
Sitemiz Siirt için hem büyük bir kaynak oldu, hem de büyük bir DAVA sitesi haline geldi. Sorunlarını dile getiremeyenler burada basbas bağırdı. 2 sene boyunca Siirt'in hemen hemen tüm yerel gazetelerinde yer aldık.
Etkinlik üstüne etkinlik yaptık. Başurda tanışma pikniği ile başlayan serüvenimiz, İstanbul'dan Dilek ablamızın ricasıyla Cami ziyaretlerimizle devam etti. 2 kez Diyarbakır, 2 kez Tatvan, Eruh, Tillo ve Kurtalan seyahatlerimiz oldu.
Kan Bağışladık, İftar Çadırlarında beraber yemek yedik. Fuarlara katıldık, Seminerlere katıldık. Kimi zaman cebimizdeki harçlıkla gittik, kimi zamanda sponsorlar bulduk. Murat Market, Jet-Mar, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Siirt Belediyesi, Emin Ofset, Prestij Reklam, Osman hoca, Depar Spor Kırtasiye, Anıl Kitap Kırtasiye ve Bilgisayar, Murat Elektronik Turcom Bilgisayar Hastanesi .....
Ödüllü Şiir Yarışması düzenledik, jüri üyelerimiz Gazeteci Yazar Cumhur Kılıççıoğlu ve Ahmet Arıtürk oldu.
Cumhur Kılıççıoğlu ve Şakir Özalp abilerimiz etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadılar.
Elimden geldiğince organizasyonlar yapmaya çalıştım. Bedava Grafik Kursu verdim. 5 hafta boyunca Milli Egemenlik Lisesinde ders verdim.
Gençleri bir araya toplayıp tiyatro ekibi kurdum ve 2 hafta çalıştık. Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünün engelleri sonucu grubumuzu dağıtmak zorunda kaldık.
ERES GIDA - ŞÖLEN ÇİKOLATA
BİREY DERSHANELERİ
ERUH FISTIK PAZARI
reklam vererek sizlerle olmamızı sağladılar.
Sitede benim bildiğim bir çok ünlü insan var ve benim bilmediğim daha kimler var kimler.
Sitemiz seçim zamanında kendini gösterdi ve Bağımsız Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili ve AKP 1. Milletvekili Adayı ve şuan Siirt Milletvekili olan Afif Demirkıran ile röportaj yaptı.
Sitemiz gençlerin ve kendini genç hissedenlerin hep yanında oldu. Yaşım 27 olmasına rağmen, bu sitede sizlerin arasında kendimi daima genç ve daima dinamik hissediyorum.
Geçen sene çok ama çok etkinlik yaptık. Bu sene etkinlik sayısında bir azalma meydana geldi. Gerek benim iş değiştirmem, gerekse bir çok arkadaşımızın okulu bitip hayata atılması bazı nedenler arasına girse de, elimizden geldiğince herkesi bir araya getirmeye çalıştım.
2 gün önce sitemiz üyesi 10 kişi Tatvan'ın ilerisindeki AHLAT'ta unutulmayacak bir Pazar günü geçirdiler. Doyasıya yüzüp, piknik yaptılar. Mutlu oldular. Onların mutlu olduğunu görmek beni de mutlu etti. Dünya'nın sadece Siirt'ten ibaret olmadığını, dışarıda veya Batı'da hayatın nasıl olduğunu göstermek istedik bir bakıma.
Bitlis'i her gördüğümde Siirt'i daha bir seviyor ve tüm sorunlarını gözü kapalı kabulleniyorum. Diyarbakır'ı ve Batman'ı görüp, ne kadar sosyal aktivitelerden yoksun olduğumuzu anımsayıp üzlüyoruz.
İlimizde tek eğlence spormuş gibi spora yatırım yapılıp durulsa da bir çok gençliğin iş ve aş sorunu başta olmak üzere, çıkmaz sokak olan ilimizin dünyaya açılması ve İPEK YOLU'nun Siirt'ten geçirilerek yeniden hayat bulması ve layık olduğu yere gelmesini bekliyoruz.
20 gün sonra Pervari'ye gidiyoruz. Pervari'de gençlerin hiçbir sosyal yaşantısı olmasa da kendi çabalarıyla birşeyler yaptığını biliyoruz. Siirt'te gezecek tozacak yer yok diye yakınıyoruz ama ya Pervari'deki insanlar gezecek tozacak yer bulabiliyorlar mı?
Siirt'te ulusal kanallar ve ulusal radyolardan yoksun yaşıyoruz ama ya Pervari hiç radyo çekiyor mu? Tv seyrediyorlar mı?
UNUTULAN bir şehrin, GİZLİ Kahramanları gibiyiz şimdi. Kurulduğunda belkide sadece "Siirt'i tanıtalım, dünyaya tanıtalım, bize de meşgale çıkar" diye açtık ama şimdi hiç kimse bu siteye kapatamıyor.
Sitemizi 2 yıl boyunca yalnız bırakmayanlara ve 4,883 üyemize sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum.
unutmayın SİİRTLİLER-BOARD, misafirperver bir kentin dost sitesidir. Siirt'!te olmayan arkadaşlardan Serdar1453 arkadaşımız 1 hafta konuğumuz oldu. Yaşam Radyosundan bir abi ve Egemen abi bir günlüğüne misafirimiz oldu.
Biz bir aileyiz, biz sizlerle varız. Teşekkürler Siirt............
1 Agustos Hayrılı Ugurlu Olsun Umarım zaman geçtikçe herşey daha güel olacak HAYIRLIOLSUN SİİRTLİLER-BOARD AİLESİ..
daha nice mutlu yıllar dilekleri iletiyorum..
biz bir aileyiz..
ve misafirperver bir olarak olarak biliniyoruz...
allah yar ve yardımcımız olsun..
site için elinden gelen her şeyi en iyisiyle yaptın rohan.
site için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.
sitemizin 3. yılı hayırlı olsun
nice senelere hepbirlikte
Allah yolunuzu açık etsin