ben olsaydım sana çikolata alırdım ülker dido beni affet derdim dayanabilirmiydin
ben hep öyle yapıyorum birine kırılım mı onu affetmem için bana dido alması yeterli oluyo :10:
ben olsaydım sana çikolata alırdım ülker dido beni affet derdim dayanabilirmiydin
ben hep öyle yapıyorum birine kırılım mı onu affetmem için bana dido alması yeterli oluyo :10:
iş işten geçmeden hatalı hatasını anlamışsa, bundan güzeli olmaz.
sinirler yatıştıktan sonra her şey mümkün ...karşısına geçer gözünün içine bakarım oda benim gözümün içine baktığında her şey orda biter :=)
emre süper demişsin valla bende gözünün içine bakardım zaten gözler kalbin aynasıdır :274:
:71: bir demet çiçek iki tatlı söz :250: sonra gözlerinin içine bakarım :263: ve ellerini tutarımözür diler bi hatam varsa af etmesini isterim inanın bana bunları yaptıktan sonra yumuşamıyacak insan yoktur tecrübelerime dayanarak konuşuyorum
:261:balonlar vede kırmızı bir gül bence :222:
yapılacak en güzel şey tatlı sözdür.bunun yanında hediye almak çok mantıklı olur.
:105: seni seviyorumm demek :105:
Şiir yazardım ona okurdum.
ilk olarak kesinlikle alışıla gelmiş olan ''özür dilerim'' cümlesini kurmam sadece o hatayı yaparken niyetimin ne şekilde old. açıklarım ve fazlada onunla barışmaya ihtiyacımın old. belli etmem tek başımada mutlu olacağımı gösteririm sonrasıda ona karlmıştır ister kabul eder istemezsese kabul etmez