durumdan duruma değişikli gösterecek bir soru...
matematik problemlerinde kalbime asla güvenmem...
eğer aşık yada ona benzer birşey isem kalbim çoktan beynimi ayakları altına almış demektir :240:
ve bence aşk buna değer
Printable View
durumdan duruma değişikli gösterecek bir soru...
matematik problemlerinde kalbime asla güvenmem...
eğer aşık yada ona benzer birşey isem kalbim çoktan beynimi ayakları altına almış demektir :240:
ve bence aşk buna değer
insan ne mantıksız yasayabilir nede duygusuz yasayabilir..olaylara göre değişir bu yeri gelir duygularınla haraket edersin doğruya ulasırsın yerigelir mantığınla. aslında bu iki kavram ne kadar ayrı zıt kutup gibi görünsede bi bütündür bence.hem mantığımın almadığını, duygum onaylamaz benim. :68:
Hı hımAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
insan ne mantıksız yasayabilir nede duygusuz yasayabilir..olaylara göre değişir bu yeri gelir duygularınla haraket edersin doğruya ulasırsın yerigelir mantığınla. aslında bu iki kavram ne kadar ayrı zıt kutup gibi görünsede bi bütündür bence.hem mantığımın almadığını, duygum onaylamaz benim. :68:
beeennnceeee aaakkkkkkkıııııııılllllll :262:
Seni hangisi daha mutlusu ediyorsa onu dinler derim...
peki ya cevren, ailen, arkadasların ne olcak... :274: :10: :19:
Bence akıl bir insan duygularıyla hareket etmemelidir mantığıyla hareket etmelidir duygularıyla hareket ederse o insan çok şey kaçırabilir...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
sence aklı olmazsa kalbini kullanabilir mi?
bence aklı olmayan bir insan kalbini de kullanamaz...
o yüzden akıllı insanlar en güzel kararları verirler... :253:
katılıyorum buna :4: :4:
aklım olmadan kalbimdekileri nasıl yorumlarım acabaaa?
hiç aşık bir deli görüdünmü ben görmedim ama aşk yüzünden delireni gördüm o ayrı mesele :209: :235:
:50:
bence kalbini dinlemeli,ne demişler !yüreğinin götürdüğü yere git!ordan sana zarar gelmez bence önce kalp sonra mantık