:q:kuralsızzz arkadaşşş zaten uyarılmışsınn yani Allahından BULMUŞSUNN birde benden bulma birde senle uğraşamam çok istiyosan sivill hayattta da karşılaşırızzz :q: beni nerde bulacağını birazz sorarsann eğerr öğrene bilirsinnn senii beklerimmm :q:
Printable View
:q:kuralsızzz arkadaşşş zaten uyarılmışsınn yani Allahından BULMUŞSUNN birde benden bulma birde senle uğraşamam çok istiyosan sivill hayattta da karşılaşırızzz :q: beni nerde bulacağını birazz sorarsann eğerr öğrene bilirsinnn senii beklerimmm :q:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kuralcı_56
eyüp arkadaşım konuşmaların benm asabımı bozuyo bi daha baa mesaj çekme şikayet edeirm seni sivil hayatta sakın karşıma çıkma YAKARIM :232:
tehdit sana yakışmamış dostum
BANLANDIN dostum. senin gibilerin yeri değil burası. Kuralsız bile olsan, bizde kurallar var, prensipler var.
KomIK bı konu cvp verılmeye bıle deger deıl :) bası farklı sonu banLI :)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kuralcı_56
eyüp arkadaşım konuşmaların benm asabımı bozuyo bi daha baa mesaj çekme şikayet edeirm seni sivil hayatta sakın karşıma çıkma YAKARIM :232:
Banlanmış en sonunda
:42: :51: :211:
Soruya cevap veriliyomu peki :D:D:D:D:D
yorum yapmaya bile değmez allah herkese hayırlı kısmetler versin
:67:mesela ben önce kızı sonra erkeği bi güzel benzetir ondan sonrasını allah bilir :69:
ya arkadaşlar bazılrı yazmış asarım keserim benzetirim 84 parçaya bölerim bence o insan için bu kadar uğraşmaya değmez ben onu bi hamam böceği gibi görürüm sadece midem bulanır :14:
bende onu aldatırım diyenleri kınıyorum en güzeli
okkalı bir tokat o takat ona ömür boyu yeter :1: :1: :108:
başlık biraz uygun değil, sonuçta çıktığım kız diye birisi yok :228:
aldatılırsanız ne yaparsınız yaptım onu ben.
Aldatan insanların psikolojik bozuklukları olduğuna inanıyorum. Kendilerini yeterince sevmediklerine eminim. Bu aldatan kişilerin de egoları çok çok yüksektir eminim. Kendilerine hayranlardır. Maalesef kalkıp da kendi yanlışlarını göremezler. Fazla ego sahibi olmanın da psikolojik bozukluk olduğunu düşünüyorum. Sizin güzel ya da çirkin olmanız fark etmez. Güzel kadınsanız da 'Böyle güzel bir kadın var elimde. Daha güzeli neden olmasın?' diye düşünebilirler. Yani 'kullan at' yaklaşımı..
beni sevmiyorsa artık, bırakırım. Kimsenin sahibi değiliz. Kimsenin üzerinde hakkımız yok. `Onu yapmayacaksın!` demek, yargılamak doğru değil. Adamın öyle bir ihtiyacı varsa, `Neden doğdu bu ihtiyaç?` diye sorulabilir ancak. Böyle bir problem varsa beraber yaşacağız..