daha iyisini yapacağınıza tüm kalbimizle inanıyor ve sizlere güveniyoruz..
Printable View
daha iyisini yapacağınıza tüm kalbimizle inanıyor ve sizlere güveniyoruz..
güveninize layık olmaya çalışacağız.ve durmak yoook kazandırmaya devam diyoruz.hep beraber güzel günlere
inşaallah hep beraber elele verip beraber başarılara büyük adımlar atacağız.
allah yar ve yardımcınız olsun.
hayatınızın güven ve mutluluk içinde geçmesini diler iken,eğitimdeki başarılarımızın takipçisi olmanızı diliyor şimdiden yaptığınız ve yapacağınız tüm katkıladan dolayı en büyük teşekkür plan allahın selamını gönderiyorum e selamun aleykum
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben açı dersanelerini gönülden candan tebrik ediyorum aynı başarıyı öbür dersanelerden de bekliyorum.nedenmi lafı gelince mangalda kül bırakmayanlar sonuçlar açıklandığı zaman tatile çıkıyorlar herkes çıksın ve konuşsun.tablo harika harkülade,eşsiz yani mükkemel tablo yapıup eve asmak gerek .açı açı açı açı seni tebrik etmemmemekiçin kendimi zor tutuyorum ama tutmayacağım ve teşekkürlerin en büyüğünü edeceğim
Evet AÇI DERSHANESİNİN başarısı ortada fazla söze ne hacet.Ben tabloyu iceledim ve gurur duydum.başarılarının devamını diliyorum.TÜM ALANLARDA AÇI DERSHANESİ 1 NUMARA....
AÇI EĞİTİMDE MARKADIR, siirt dersanecilik tarihinde görmediği ve yaşamadığı bir mutluluğu yaşıyor.açı dersanesinin eğitimde başlatmış olduğu başarı hamleleri devam ediyor.siirt dersaneciliğine 5 yıl önce farklı bir soluk getiren açı eğitim kurumları:sektördeki önderliğini sürdürmektedir.gerek fiziksel ortamıyla gerek üniversiteye gönderdiği öğrenci itibari ile ve gerekse fen ve anadolu liselerine gönderdiği öğrenciler ile en önde olmayı ve en önde olacağının işaretini veriyor.özellikle kurumsallaşmış yönetimi ve uzmanlaşmış öğretim kadrosuyla siirtte vazgeçilemez olduğunu gösteriyor.son üç yılın eniyi dersanesi seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşaytan açı yönetimi gelecek yıllrdada başarılarını katlayacaklarını belirttiler.görünen ve olacak olan daha çok uzun yıllar açı eğitim kurumları bu sektördeki öndelik ve öncelliğini sürdürecek.