Çok teşekkürler ben bunu aldım elleriine sağlık....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Çok teşekkürler ben bunu aldım elleriine sağlık....
ben koyu bir cimbomluyum ama her zaman emeğe saygı duyarım ve beşiktaşıda her zaman kardeş takım olarak gördüm paylaşım için saol
evet daha hiçbiri yokken onlar vardı. 1903 yılında ilk kurulan Beşiktaş Jimlastik Kulübü bugün 3 büyük veya 4 büyükler denilen önde gelen spor kulüplerinden bir tanesi. Maalesef birkaç sezondur şampiyon olamıyor ama şu da bir gerçektirki, ÇARŞI adı verilen grup kendilerine büyük yarar sağladı, Ultraslan gibi Çarşıda duvarları boyayarak görev ifşa etsede, sonuna kadar takımlarını destekliyorlar.
Kardeş takım Beşiktaş'a gelecek sezon için başarılar diliyorum. Rekabet her zaman güzeldir
cok hoş olmus tskler:)
demek ki herşey para değilmiş..
bazen paranında yapamayacağı şeyler vardır..
valla süper resimler sunmuşun bide gala-tasaraydan sonra sevdigim takım bu tşkler