Tüm Hastalarımıza Acil Şifalar Dileriz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Tüm Hastalarımıza Acil Şifalar Dileriz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel düşünmüşsünüz tebrikler :4:
ziyaretin kısa sürmesi ve seçilecek 5-6 kişilk bir temsilci ekibinin gitmesi
hastalara moral vermek adına iyi olacaktır kalabalık olmaktan ve rahatsızlık vermekten kaçınmak gerek hassas bir konu ters tepki olabilir :1:
şuan yanılmıyorsam 6 kişi olduk. sayının 10'a çıkmasını ümit ediyoruz.
Hasta ziyareti elbette ki kısa olur. Bizler de sponsorlarımızın hazırlamış olduğu çiçek, kitap ve içecekleri verip çıkacağız. :71:
En Başta Böyle Anlamlı Bir Etkinlik Yaptığınız Ve Hassas davranan Sizinle Billikte Germek İsteyen Herkese Böyle Bir Etkinlikte Bulunmak İstedikleri İçin Hepsini Tebrik Ediyorum....(rohan hasta ziryaret saatlerini bir sorun cünkü sadece belli saatlerde ziyaret edilebilir)
10 dk önce hastanedeydim.
İzin almak istedim fakat gerek olmadığı yönünde bilgi aldım. Ziyaret saatleri 19.00 - 20.30 arası. bizler 10-15 dk erken gidersek sorun olmaz.
:233:
emre abi ben herşeyi ayarladım.
kendilerine verilecek çiçekler, kitaplar ve meyva suları da hazır.
şimdi sadece akşamı bekliyoruz.
güsel bi davranış tebrikler siirtliler-board
:222: :222: Benim yerimede bu çiçekleri verirseniz sevinirim
gelerek destek verecek olan herkese teşekkür ediyoruz.
Akşam 20.10 'da Siirt Devlet Hastanesi Aspirin Kafede buluşup hasta ziyaretine gideceğiz.
Gelmek isteyen varsa, ve detaylı bilgi için lütfen yetkili arkadaşlara özel mesaj ile ulaşın
evet arkadaşlar yatan hastalarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinlemek ve acılarını paylaşmak için saatler kaldı.
aranızda bize katılmak isteyen var ise bu akşam saat:20.10'da siirt devlet hastanesi kantininde buluşalım...