Çok Güzel Geçti
Emeği geçen herkesi sonsuz teşekkürler İnann Ki Hastalar Sevindi..
Kim Bilir Hiç Gelmeyeni Vardı Belki..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Çok Güzel Geçti
Emeği geçen herkesi sonsuz teşekkürler İnann Ki Hastalar Sevindi..
Kim Bilir Hiç Gelmeyeni Vardı Belki..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Emin olun arkadaşlar yapmış olduğunuz hasta ziyareti beni çok duygulandırdı.Hepinize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.Sitemizin buna benzer etkinliklere devam edeceğine inanıyorum.İnsanların kötü gününde yanında birilerinin varlığını ve yakınlığını hissetmesi çok önemli.Bu tür güzel etkinliklere devam edin,en büyük destekçileriniz biz olacaz.Katkıda bulunanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. :210:
Çok Güzel Geçti Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler Katkıda bulunanlara ve emeği geçenlere Teşekkür Ediyorum... :41:
Çok mutluyum bu etkinliğe katıldığım için.Bu ziyaret esnasında aklımda kalan birkaç enstantene vardı.İlki ayağındaki kırığıyla bizlere gülücükler dağıtan Sinan.2.cisi bu özellikle beni etkiledi çok küçük bir çocuk vardı.parmakları kesilmişti.Zavallıcık.içim acımıştı ya.Bir de metallicanın belirttiği acil servisteki yaşlı sakallı amca.
Bir de bu etkinlikte şu kanıya vardım.İnsanımız herzaman sıcak ve misafirperver.
Onları ziyaret ettiğimizde gözleirndeki ışıltıyı bile görmemiz bize yetiyordu.
Hemşire olayı gerçekten doğru metalica hemşire hanıma çiçek sundu.bayan sanki hiç çiçek almamış gibi sevindi.Muayenehanesinde doktora çiçek verdik.Adam ne oluyoruz dedi.Tam reçeteyi doldururken.
Bir de güvenlikçiye bir çiçek takdim ettik.Adam rüşvet kabul etmiyorum dedi.Israr edince ee akşam yengenize veririm dedi.Uzun süredir çiçek getirmemiştim zaten dedi.
dün akşam yaptığımız anlamlı ziyaretimiz SES getirdi
bir çok internet sayflarına ve siirt basınına yansıdı.
yaptığımız anlamlı etkinliğimizin geniş detaylarıyla yerel gazetelerin yarın ki sayısından takip edebilirisin.
ayrıca yerel televizyonumuz kanal56'nın bu akşam ki ana haber bültenlerinden de izleyebilirsiniz.
saygılarımla..
Arkadaşlar beni yanlış anlayabilirsiniz ama.bence yaptığımız bu etkinliği bu kadar göz önüne almayalım.biz sadece orda iyi niyetimizle Allah rızası için yaptık bunu başkalrının yanlış anlamasına meyil vermeyelim.Hayrımıza yaptık.Reklam gibi olmasın yani.
Abi reklamla alakası yok zaten siirtliler-boardın reklama ihtiyacı yok...
Bizi bilen biliyor
Allah hayrınızı kabul etsin.
yatan hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
etkinliği düzenleyen ve emeği geçen geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum...
:4: :108:
Hangi zihnıyet buna rekLam der onu aNlamıorum yorumsuZ..! yorum yok
Hece Hocam Valla Bırak Kim Ne Diyorsa Desin
Verdigimiz Bir Çiçek Ve O Güzelim Ziyaretten de REKLAM Çıkarmayı düşünen BEYinler Olursa Yu....Diyecek artık