:167:
gerçekten sesi harika parçalarını hergün severek dinliyom...
başarılar dilerim...
Printable View
:167:
gerçekten sesi harika parçalarını hergün severek dinliyom...
başarılar dilerim...
ben tanıorum :)
Masallah nazar deimesin :) ilk duyuyor ve dinlioorum :D
amma geri kalmısız be kardesim, resmen cahellik :))
tanımıyordum ama bundan sonra tanıyacam çok güselmişş..
teşekkürer sesi de süper ellerine sağlık derbeder
ilk defa duydum başarılarının devamını dilerim. dinleyemedim paylaşımlarınızı açılmıyo çünkü
gözlerine bayıldım. sesi de güzel. kendisi de güzel. şarkısıda
Çok güzel parçaları
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtte Sonsöz Gazetesini ziyaret eden Deniz Toprak yeni çıkardığı albümünü gazete yetkililerine armağan etti. Uzun yıllardır Siirt’ten ayrıldığını belirten Deniz Toprak bundan böyle memleketi Siirt’e sık sık gelip gideceğini memleketim için elimden ne geliyorsa yapacağını gazete yetkilileriyle paylaştı. İstanbul’da oturan ve bursa da eğitim gören Deniz Toprak hemşerileriyle buluşmak için geldiğini yeni çıkardığı kasetini tanıtacağı ve imza günü yapacağını da söyledi.
Siirtlilerin bu konuda kendisine sahip çıkmasın da isteyen Toprak ilimizde yapıla bilecek tüm etkinliklere gele bileceğini dile getirdi. Amacının ise Türk Halk müziğini belirli yerlere getirmek olduğunu söyledi.
Kanak: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bugün Bir misafirimizi Uğurlamak İçin Havalimanına Şawuran arkadaşımızın Yanına gittik...
Uçuş işlemlerini hallederken güzel ve zarif bir bayana çarpı gözüm..
Aman Allah'ım bu Sabah gazetede okuduğum haberdeki deniz toprak olmasın dedim kendime..
Hemen yanına giderek selam verdim.. Tanıştık... azda olsa muhabbet ettik ayaküstü..
Sağolsun operatation arkadaşımız şawuran Deniz toprak hanımın işlemlerini hemende halletti...
Ve kendileriyle tekrar görüşmek için Siirt'e sabırsızlıkla beklediğimi söyledikten sonra Hayırlı yolculuklar diledik..
Deniz Toprakla çektiğimiz hatıra fotoğrafları alta sunuyorum...
Ve kendisine birkez daha gönülden Teşekkür ediyorum...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Soldan Sağa: ŞaWuRaN, dj_koso, Deniz TOPRAK, DeRBeDeR ve ette_056