maça gelip izlemek istiyorum ama,
hangi halı sahada maç yapacaksınız..
Printable View
maça gelip izlemek istiyorum ama,
hangi halı sahada maç yapacaksınız..
üzüldüm çünkü gelemeyeceğim sizinle.
o kadar çokgelmeyi istiyorum ki ama şartlar izin varmiyor.
gidenlere iyi eğlenceler diliyorum..
pervari görmek bir türlü nasip olmadı.
siz gidin benim yerime de gezin tozun.
beni beklemeyin ben gelemeyeceğim.. :((
Gelmeyi çok istiyordum birbirinden değerli insanlarla bir hafta sonu muhabbetin belini kırcaktık ama su anki goruntu itibariyle benim açımdan mümkün olmayacak... İnsallah birdahaki gezide birlikte oluruz... Herkese iyi eğlenceler...
pazar günü calışıyorum iş yerinden izin alabilsem seve seve gelecem allahın izniyle gelemessemde ne olur kusura bakmayın
Arkadaşlar ayın 14'ü ve 17 si Pervarideydik.Birader evlendi darısı sizlerin başına.Yolculuklarla geçti bu hafta 2 kere gittim geldim.İnanın bu yolculuğa çıktığınız için hiç ama hiç pişman olmayacaksınız.Sadece yolu biraz virajlı ama o sorunda yapacağımız molalarla giderilecektir.Biraz yorgunluktan hiçbir sorun olmaz.Kilis denilen köy çok harika bir yer.Pervari ile Siirtin tam ortası olmasa da pervariye daha yakın bir yerde kurulmuş bir mezra.Türk kahvesi adında bir yer var.Orda oturacaz zaten.Harika bir yer yapmışar.Askerin biri yıllar önce oraya gelmiş.Ordan bir kızla evlenmiş.Orda hayatını sürdürmüş.Ve ordaki kahveyide kurmuş.Pervariye giden her arabanın mola yeri orası.Adam hala yaşıyor.Ak saçlı zayıf bir dede.Dün biraz oturduk onla.Seçim için yol çalışmaları bitmiş durumda.Kilisten sonraki rampaları bittirdikten sonra yol çok güzel oluyor.Yeni asfalt.Rahat bir yolculuk.
Küçük bir hatırlatma:Arkdaşlar hepiniz kimliğinizi üzerinizde taşıyorsunuz biliyorum.Ama ben yine hatırlatayım.Ekindüzü karakolu arama noktasında kimlik kontrolü var.Mahçup olmayalım.Sorun çıkacağını sanmıyorum.Tedbiri alalım.Geri dönüşte rohanı ikna edersek Taşlı Alabalık dinlenme tesislerinde biraz dururuz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Pervari girisi sol tarafta asagidaki köy.
Güleçler.İki büyük kolun birleştiği nokta.Botanın anadamarı.
Bakmaya doymayacağınız.karadenizdeki kanyon vadileri anımsatan bir vadide kurulmuş bir köy.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : PuNTaS
Geri dönüşte rohanı ikna edersek Taşlı Alabalık dinlenme tesislerinde biraz dururuz.
Onu bende düşünüyorum :)
------------
Yarın sabah saat 8.00'de Cumhuriyet Meydanı Atatürk heykeli İş Bankası önünden hareket edeceğiz.
slm board ailesi, abi biliyosun senle konuştuk gelcem dedim ama aksi bi durum çıktı arkdaşım askere gidyor diye gecesi var sabahlayacak mışız bu akşam napim bilmiyorum gelmeyide çoq isterim bilirsin kusura baqma abi ya kaçtır gelicem diyorum hep bi aksilik çıkıyorum üzgünüm büyük bi ihtimal gelmeyecem ama gelirsem muhakk seni ararım bi şimdiden hayırlı yolculuklar arkdaşlar bol eğlenceler kib
üZüLerek Söylüyorum aranIZda olamayacam son anda bi degısıklık oldu :(
Abi aranızda olmayı çoq isterdim ama ne yazıkki iş yerinde olcam yoksa sizinle gelip o güzel günümü sizle beraber geçirmek istersim sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eğlenmeler