Bİ üni.kazanmak o kadar kolay değill..
Printable View
Bİ üni.kazanmak o kadar kolay değill..
ozel unv. kazanmanında zorlukları var tabi okumanında bence ozel universitelerde oyle kolay kazanılcak okunacak ve bitirelecek yer değil oyle olsaydı sen şimdi orayı tercih etmiş olurdun heryerde okumanın belli zorlukları vardır bugun ozel universitede okumanın verceği sorumlulukları yerşne getirebilceğini düşünmediinden ozel universite tercihi yapamıyosun. Bence yorumun özel universitede okuyan arkadasları rencide edebilir unv. kazanan okuyan ve bitiren herkese bir omur basarılar diliyorum...
valla katılıyorum çok güsel yazmışsın sen kaç puan aldın ki hem böle konuşuyorsun harbi olalım lütfen dersane fasa fisodur zaten önemli olan disiplinli kazanmak hem arkadaşımız burslu kazanmış burdada rencide ediici sözler sarfetmişsin yakıştıramadım lütfen kırıcı olmadan yazalım isteyen istediği üniversiteye gider banada çoğu yer geliyodu yüksek olmasadda ama ben hayalimin peşinden koşuyorum önce polis olacam sonrada motorlu yunus olacam yani herkes polis olabliri demeyin çünkü mülakata gidenlerin 100 de 40 ı elendi demek ki mülakatı bile geçebilmek zor :4:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
ozel unv. kazanmanında zorlukları var tabi okumanında bence ozel universitelerde oyle kolay kazanılcak okunacak ve bitirelecek yer değil oyle olsaydı sen şimdi orayı tercih etmiş olurdun heryerde okumanın belli zorlukları vardır bugun ozel universitede okumanın verceği sorumlulukları yerşne getirebilceğini düşünmediinden ozel universite tercihi yapamıyosun. Bence yorumun özel universitede okuyan arkadasları rencide edebilir unv. kazanan okuyan ve bitiren herkese bir omur basarılar diliyorum...
Bende burslu kazandığım için gidiyorum zaten kardeş.Bende ilk senemde kazandım iktisat,kamu yönetimi falan geliyodu hemde 4 yıllık bu senede geliyordu fakat tercih etmedim.Tercih etmememin sebebi iş olanaklarının az olmasıdır.Bana gelen bölümde boş kalmama ihtimalim %90 yani iş olanakları fazla..Şanslı olan değil başarılı olan kazanır..[/Sanada tekrar tşk ederim dönence..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : martini56
arkadaşım ben hiç dershanye gitmememe rağmen,daha yeni bu sene liseden mezun oldum.benimde özel üniversitelerin hepside 50% burslu geliyordu.kazakistan türk dili edebiyatı 100% burslu geliyordu.kontejanı 3 kişilik olduğu için yer bize kalmadı..en son ise iktisat açıköğretim tercih ettim.şuan o geldi bana anadolu üniversitesi iktisat aö.puanım çok iyi olmasına rağmen o yer bana geldi.ama ben üzülmüyorum.çünkü yerleştirmelerde kimin kimin önüne gececeği belli değil.şanslı olan yerleşir
:4:başarılar kardeşim inşallah başarılı olursunn :222:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ''SeFa''
Evet açıklandı..Ben İst.Bilgi Ünv.-İletişim Fak.'sini kazandım..Herkes inş. istedİği yeri kazanmıştır
:259: kazanmayan kalmaz birgün herkes kazanacak yeterki hedefimiz olsunnn :259:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
:4:başarılar kardeşim inşallah başarılı olursunn :222:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ''SeFa''
Evet açıklandı..Ben İst.Bilgi Ünv.-İletişim Fak.'sini kazandım..Herkes inş. istedİği yeri kazanmıştır
Eyvallah saol kardeşim.Kıskananlar çatlasın...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
valla katılıyorum çok güsel yazmışsın sen kaç puan aldın ki hem böle konuşuyorsun harbi olalım lütfen dersane fasa fisodur zaten önemli olan disiplinli kazanmak hem arkadaşımız burslu kazanmış burdada rencide ediici sözler sarfetmişsin yakıştıramadım lütfen kırıcı olmadan yazalım isteyen istediği üniversiteye gider banada çoğu yer geliyodu yüksek olmasadda ama ben hayalimin peşinden koşuyorum önce polis olacam sonrada motorlu yunus olacam yani herkes polis olabliri demeyin çünkü mülakata gidenlerin 100 de 40 ı elendi demek ki mülakatı bile geçebilmek zor :4:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Bende katlıyorum ikinize tşk. ederim.Saygılar...
denizde rotasını kaybetmiş bir gemiyi hiç bir rüzgar kurtaramaz
Kardeş kime edebiyat yapıyon senAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : martini56
denizde rotasını kaybetmiş bir gemiyi hiç bir rüzgar kurtaramaz