eline yüreğine sağlıkk
harikaa bir şiir
Printable View
eline yüreğine sağlıkk
harikaa bir şiir
sizinde yüreğinize gönlünüze sağlık. duyarlılık ilkesiyle hareket edip paylaşımı okuduğun için ve cevap yazma nezaketinde bulunduğunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
umarım beğenirsiniz.
Çok Güzel vede çok anlamlı
saygıdeğer kadim dostum rohan! emeğin için çok teşekkür ediyorum. bilesinizki sözkonusu şiiri böyle güzel bir şeklde süslemeniz beni onure etti. rabbim yar ve yardımcınız olsun...
beğendiğinize çok sevindim :41:
güzel bir :108:şiir
saygıdeğer rohan kardeşim, bu güne kadar açtığım birçok paylaşıma arkadaşlar tarafından teşekkür amaçlı cevaplar yazıldı. o nedenle şahsıma gösterilen ilgi, alaka ve iltifatlardan ötürü çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. sitenizle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. çünkü duygu ve düşüncelerimi birzcıkta olsa paylaşma imkanı buluyorum. yoğun işlerim nedeniyle belkide fazla takılamıyorum ama, bilesinizki fırsat bulduğum an siteye giriyor ve o anki duygularımı ve bildiğim konuları karınca kararınca misali paylaşmaya çalışıyorum. şahsıma gösterilen bu fırsattan dolayı sitede emeği geçen herkese sizin şahsınızda şükranlarımı ifade ediyor ve hepinizi en derin kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyorum!saygılarımla bilal karadağ.