ben sevdımmı eflenmek ıstedım mı kımse benım ne dedıgıme ne yapacagıma karısamaz hehee
Printable View
ben sevdımmı eflenmek ıstedım mı kımse benım ne dedıgıme ne yapacagıma karısamaz hehee
böyle bi konu açtım ve kendi başıma geldi şuan ne yapacağımı bilmiyorum
allah yardımcın olsunn
çok zor bi durum ama ben iki farklı görüş açısından bakıom bi yandan sevmediim insanla asla evlenmek istemem çünkü ailemi mutlu edcem die bunu yaparsam bütün bi ömrümü mahfederim ama dier taraftanda insanın hayatta bi sürü sevgilisi olur yani sevgili gelir gider ama aile hep yanındadır onların istedii benimse istemediim biriyle evlenmem ama benim istediim onlarınsa istemedii biriylede kalkıp evlencem die tutturmamhem istemiolarsa bildikleri bişide vardır muhakkak sonunda her iki tarafın da kabul edcei ii biri olcaktır :76: :154:
hiç panik yapmam :D
ikisinide alırım hatta 4 e kadar yolu var :P
şaka bi yana kakaosuz çikolatayla aynı fikirdeyim.
zor bi durum olsada; çözülemeyecek bişi diil Allah'ın izniyle. birlikte kaçmak çözüm değil.ailenin onayını almadan herşeye rağmen evlenilirse ilerde daha büyük srunlar çıkar.
beyazgelincik, güzel kardeşim konuşarak halletmeye çalışın, ailelere sorular sorun, istememe nedenlerini öğrenin ve onları tatmin edici, ikna edici kesin cevaplar verin; gerek sözle, gerek davranışlarınızla.
herşeyin yoluna girmesi ister 1 ay, ister 1 yıl sürsün, yeterki sonuç tatlıya bağlansın ;) zamanla herşey istediğinizden daha iyi olur inşallah...
alırım sevdiğimi giderim
dün böyle bir tartışma oldu sevdiğimle ama ne yaparım bende bilmiyorum Her ikisine cevap vermem susar giderim bir başıma daha iyi
ya genellik le aşk lı evlilikler kısa sürüyor en iisi kaderde ne yaziyorsa o olsun
Benim Bildigim Tek Sey Hic Bi Anne Baba huyu guzel agir basli oturup kalkmasini bilen bi geline hayir demez Anne Baba istemiyosa Bildikleri Bisi wardirki Istemez bunun icin cozulmiycek bi durum degil yinede arkadaslara katiliyorum Herkezin kismetinde kim varsa o olur kolay gelsin..