KONSER Bugun Arkdaşlar Kaçırmayın ;)
Ben Gitmiyorum :)
Printable View
KONSER Bugun Arkdaşlar Kaçırmayın ;)
Ben Gitmiyorum :)
konsere gitmedim ama kötü geçtiği söylentileri var.
gelişmeleri az sonra konsere giden derbederden alacağız.
Konser berbattı. ben gittim ama bi iki sarkıdan sonra terk ettim :D
yahoo ne oLuyosaa miLLet Yuuuuhhh cekiodu böyLe bisi oLamaz yaa.
derbederide foto cekerken gördüm ztn o daha yakından geLismeLeri anLatır.
ama bazı insanLar gercekten resmen icine etti .. :116:
FOtolar nerde yha ):)
Elif Karlı : Konser Alanına Çıkıyor Ve " MERHABA SİİRT HALKI DİYOR " YUHHHH <<< Die Cevap Alıyor Yani Ne Alaka ALLAH Aşkına :)) Boyle Konser Mi Olur Pes
Ben Gitmedim Bir Akrlş Söledi :)
yok emrah kardeşim kesinlikle öyle bir şey olmadı sadece arada mervan beye teşekkür ederken bir defa oldu o çirkin manzara. ve sonrası çok güzel geçti.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
Elif Karlı : Konser Alanına Çıkıyor Ve " MERHABA SİİRT HALKI DİYOR " YUHHHH <<< Die Cevap Alıyor Yani Ne Alaka ALLAH Aşkına :)) Boyle Konser Mi Olur Pes
Ben Gitmedim Bir Akrlş Söledi :)
konserden ayrılan arkadaşlar çok şey kaybettiniz.
konser öncesi milli piyango çekilişi yapıldı ve büyük ödül ankaraya çıkarken ufak çekilişler de yapıldı. siirtli 5 vatandaşımıza büyük ekran TV çıktı ardından siirt ürünleri tüm Türkiye'ye canlı yayından naklen tanıtıldı. ve Konser saati gelmişti.
Sahneye ilk olarak Elif karlı çıktı ve şarkılarıyla fzik görünümüyle halkın beğenini toplarken. Berdan mardini ise türkçe-kürtçe şarkıların, türkülerin, oyun havaları okuduğu şarkılarla siirtlileri çoşturdu.
sanatçılarımıza siirt ürünleri hadiye edilerken bir de hatıra fotoğrefı çektirdiler.
ünlülerimiz Siirt'e geldiklerinden dolayı çok memnun ve mutlu olduklarını söylediler.
Not:Fotolar akşama doğru sunulacak.
konsere gittim ve siirtli oldugumdan utandım.Birilerinin sorunu var ama nasıl göstereceklerini bilmiyorlar.özellikle genç kesim.mervan gül'e karşı antipati hissedebilirsiniz ama adamı canlı yayında teşhir ederseniz o zaman siz de teşhir edilirsiniz.Adam canlı yayında Siirt ürünlerini tanıtmak için ismiyle çağrılıyor sanki maçtayız ve rakip oyuncu sert faul yaptıda tepki gösteriyoruz.protokolün sağ tarafındaki eski açık tribünden çığlık kopuyor Yuhlar havada uçuşuyor.Allah aşkına canlı yayın olduğunu bilmiyor musunuz.Bu fırsatı değerlendireceğimize yaptığımız şeye bakın.Yazık yazık.
Elif Karlı Merhaba Siirt diyor herkes Yuh çekiyor ne dir bu tepki kadın ne yapmış yahu.neden yuh çekiyorsunuz.
Olumsuzluklar diz boyuydu ışık yetersiz ses dehşet verici seviyede yüksek ve rahatsız ediciydi.
Amaşu vardı Siirt polisini tebrik etmek gerekir bu konuda.
Aileleri farklı tribüne aldılar.Ama araya bir kaç neidüğü belirsiz ite sapa gelmez herifler karışmız.Seviyesiz seviyesiz bağırıyorlardı.
Ailemle gitttim gittiğime gideceğime bin pişman oldum.Zaten erken çıktık FB maçı daha ii olur niyetiyle.
Siirt'e ücretsiz konsere hayır................
bende giitiim ve giitiiiğime pişman oldum diyebilirm..aslında gitmeyecektim
zorla giitiim bizxi okul götürdüğü için tema vakfı yararına gitiik..TRT den
canlı yayın yaptılar..millii piyango çekilişi yaptılar ve para ankaraya gitii tv dağııttılar vs..ve konser başladı..hiç güzel bi konser değildi zevksiz..
stadyum büyük olduğu için elif karlı ordan görünmüyordu..berdan mardinin gelmesini beklemden de büyük bir çoğunluk giitiit..
Siirt'e ücretsiz konsere hayır................ :59: