aaa bende istiyom ama birtane süper olmuş hepsi banada :64: :249: :249: :70: resim özleden yollarım ama siteye koymam :208:
Printable View
aaa bende istiyom ama birtane süper olmuş hepsi banada :64: :249: :249: :70: resim özleden yollarım ama siteye koymam :208:
GERCEKTEN HARİKA OLMUŞ ELİNE SAĞLIK ROHAN ABİ :108: :23:
gerçekten çok güsel olmuşlar ellerine sağlık..
rohan abe benım vatarı bırakmamıssın ama
teşekürler rohan abe :) çok güzel olmuş
Çok güzel avatarlar siteye yakışacak cinsten :1:
Cok güzel hepside
basbelasi için:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güsel yapıyon abii ellerine sağlık
rohan sana rakip olurum bu işte ama ustanın eli bükülmez öpülür.güzel hepsi eğer bi gün müsait olursan çayını içmeye gelcem ve şu kesim işini bana öğretirsen çak sevinecem.şuan yapamadığım tek şey o bazı fotoları kesmek için photoimpression kulanıyorum.ne zorluklar çektimi bi ben biliyorum
recpect
Mc RaPoR