biraz hasret giderirdik valla iyi olurdu
Printable View
biraz hasret giderirdik valla iyi olurdu
rohan abi ye teşekkur ederm siirtliyiz ama hiç siirte gitmedik inş görmüş oluruz ama bizde yardım etmek isterdik
pekii zeki mürende bizi görecekmii: :224:
evet arkadaşlar bir haftadır Siirt'i canlı canlı izliyoruz. Fazla bağlanan olunca görüntüde atlama oluyor.
Bu nedenle Telekom'dan hızı yükselteceğiz. Görüntüyü aksaklık yaşamadan seyrettireceğiz.
Görüntüyü nasıl izleyeceğinize dair resimli anlatımı da çok yakında yapacağım.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sitesine girip, sağ taraftaki CANLI YAYIN butonuna tıklayın ve açılan pencerenin en altındaki DOWNLOAD linkine tıklayın ve gerekli yazılımı yukleyin. 370 KB'lık küçük bir dosya zaten. hemen yüklenecek. yanılmıyorsam 3 defa evet diyeceksiniz.
Sayfayı yenileyin ve izlemeye başlayın.
Siirt'imiz için bir ilk ve inanın bana Siirt'i bulunmama rağmen açıp seyrettiğimde çok duygulanıyorum. Uzun zamandır görmediğim kişileri bile görüyorum bu görüntülerde.
Dünyanın dört bir yanındaki Siirtlilere duyurulur.
girdim programı yükledim
tekrar sayfaya gidip yeniledim
canlı izleyi tıkladım ama tık yok üstat
IP user ve pasport istedi
pek anlamadım :67:
next e tıklıyorsun abi
user ve password kısmı boş kalacak.
şuan gece yarısından sonra kapatıyor. Sabah 9.00 dan Gece 24.00 e kadar yayın var.
önümüzdeki günlerde 7 gün 24 saat yayın olacak.
ve bu düzen için 3 milyardan fazla masraf yapıldı. şu an 1 kamera bağlı ve 8 kamera daha bağlanabilir. Atılgan Güvenlik şirketinin 2 kamera daha takma niyeti var.
unutmadan belirteyim, bu kameralarda gece görüntüsünü izlediğinizde gündüzmüş gibi görüntü göreceksiniz.
Son teknolojinin ürünleri olan gece aydınlatması ile her zaman net bir şekilde izleme olağanı mevcut.
teşekürler üstat anladım
kapalıysa açık bir zamanda deneriz
atılgana da burdan teşekkürler
Gerçekten Harika Ve Çalışır Vaziyttee :)
Test Ettim Ve Mükemmel Bir şekilde çalışıyr...
Aslında gece olduğundan pek kimse yok ama İneklerimiz Gene ön planda :)
Hemen çöpün yanında 2 Tane İnek Net bir şekilde belirgindii :)
Burdan Atılgan GSM yee sonsuz teşekkürler... :)
1 Kamera Olanağı Var Şuan İnş. Zamanla bu artar ve Daha güzel yerleride izleme zevkini alırız...
:224: :224:Aslında gece olduğundan pek kimse yok ama İneklerimiz Gene ön planda :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Gerçekten Harika Ve Çalışır Vaziyttee :)
Test Ettim Ve Mükemmel Bir şekilde çalışıyr...
Aslında gece olduğundan pek kimse yok ama İneklerimiz Gene ön planda :)
Hemen çöpün yanında 2 Tane İnek Net bir şekilde belirgindii :)
Burdan Atılgan GSM yee sonsuz teşekkürler... :)
1 Kamera Olanağı Var Şuan İnş. Zamanla bu artar ve Daha güzel yerleride izleme zevkini alırız...
Hemen çöpün yanında 2 Tane İnek Net bir şekilde belirgindii :) :11:
ineklerimizde meşhur olacak desenizee
ARKADAŞLAR NEDEN AÇILMIYUR BU SORUN MU VAR? :265: