hanım ağa bende sana katılıyorum ölelim kurtulalım
Printable View
yok canımmm :128:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
evet eyyüp ya
eskiden haylim üniversiteyi bitirp yurtdışına çıkmaktı :93:
yda bir hız motosikletiyle intihara varan bir hız denemesi :254: olabilirdi
ama şimdi sadece barışmak istiyorum :242:
:206: bakıyorum konuya cevap yazan üç bayan arkadaş da, hayattan bezmiş ve bir an önce göçüp gitmek istiyor.
Hayallerinizi süsleyen şeyler yok mu hiç? Dünyaca tanınmak, mesut ve mutlu bir yuva kurmak, kendi işinizin patronu olmak,
yada uçuk bir hayal; Süperman olup, herkesin imdadına koşmak.
16-18 yaşlarımdayken acayip hayal kurardım, isim bile takmıştım kendime "dreamer"
yaş ilerledikçe anladım ki gerçekleştirilEmeyen hayal yalnızca hayal.boş zaman...
şimdi hayal de kurmuyorum, planda... hayatımı akışına bıraktım.yalnızca herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden... (sabah sabah duygusal anıma geldi yaf)
amaaa motosiklet kullanmayı çok isterdim; harley davidson... (ama o da hayal işte)
şu anda tek bi isteim var kendi hayatıma dair; hafız olabilmek...
onun içinde çalışmak lazım.yarısını ezberledim, sonrasını bi türlü getiremiyorum.
eğer inş. hafız olursam ondan sonrada Umre'ye gitmek. (amin)
evet rohan benimde hayalim var ama imkansız:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
:206: bakıyorum konuya cevap yazan üç bayan arkadaş da, hayattan bezmiş ve bir an önce göçüp gitmek istiyor.
Hayallerinizi süsleyen şeyler yok mu hiç? Dünyaca tanınmak, mesut ve mutlu bir yuva kurmak, kendi işinizin patronu olmak,
bazen gözlerimi kapatıyorum rahmetli babamı düşünüyorum sonra hayal ediyorum
çok güzel yeşillik bi alanda yanımda babam annem tüm kardeşlerim hepimiz sağlıklı mutlu sohpet ediyoruz ya işte dedimya imkansız
imkansız değil beyazgelincik :) bol bol dua et. Rabbim sizleri cennetind ebuluşturacaktır inşallah. sen dua et kabul olacağına yürekten inanarak.bizlerde edicez inş. ;)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
evet rohan benimde hayalim var ama imkansız:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
bazen gözlerimi kapatıyorum rahmetli babamı düşünüyorum sonra hayal ediyorum
çok güzel yeşillik bi alanda yanımda babam annem tüm kardeşlerim hepimiz sağlıklı mutlu sohpet ediyoruz ya işte dedimya imkansız
şu amerika denen tek dişi kalmış canavarın yok olduğunu görmek
imkansız gibi görünsede
bir gün olacağından eminim ben görürmüyüm bilmem
inşallah seyra ALLAH razı olsun dualların için.