aile derim baska bisi demem çünkü aile olmassa benim için hiç bisi yok bence
Printable View
aile derim baska bisi demem çünkü aile olmassa benim için hiç bisi yok bence
Kesinlikle ailem derdim.Bu olayı yasadım ve ailemi setim.Hiçte pişman değilim.Yanımda olan ailemdi o değil ! Bi başkası içinde ailemi üzmezdim
BANA GÖRE buna verilecek tek bir cevap warAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
sevdiğiniz kişiyi ailenize tercih eder misiniz ??
Çok kötü bir durum, eğer aileniz sevdiğiniz kişiyi istemezse
Peki siz bu tür bir durum da sevdiğiniz kişiyi mi seçersiniz yoksa aileinizi mi ???
tabiki AİLE ama seçeceğin kişide çok önemli onunlada bir AİLE kuracan...
bu sebepten AİLE :D çok karmaşık oldu kusura bakma :D
Hayatta insanın seçebileceği tek akrabası eşidir.bunada ailenin karışmasına musade edermisin ?? Bence en güzeli ki, aileler kabul etmiyorsa ikna etmeye çalışacaksın olmassa yapacağın bişi yok tutup kolundan çekersin sende kendi hayatını kurarsın.Peki bişi soracam size ? Hepinizin sevgilisi vardır muhakkak demi !! iş konuşmaya gelince seni herşyden ,herkesten çok seviyorum demesini bildiğimiz halde sadece sözde kalıyor.Ben sevdiğim için herşeyi göze alırım.Gerçek sevginin böyle olması lazım
aileme tercih etmem ama onuda bırakmam.
derbeder guzel bır konuya degınmıssınn ben sewdıgım kısı ılk once aılme gore bakarımm we onlara layık olan bırını secerımm ınsallah ole bır sorun yasamam :(
ikisinide bırakmam..cünkü biri ailem canımın bir yarısı diğeri sevdiğim oda diğer yarısı.......ailem nasılsa ikna olacaktır....
ya walla ben hiçbirinide bırakmam ama zor olursa ben ailemi annemi babamı seçerim ben onun gibi 10 sevgili bulurum ama annem babam ailem gibilerini nasıl bulcam.
tabiki ailem...... (yalnıs anlasılmasın esimi cok seviyorum bu arada olabilecek en ust limitle degerlidir) oyle bir tercih olacaksa esimde ailesini secsin ..bence
Benim için öncelikle ailem gelir ama sevdiğim kişiyide aile kabul ettiririm diye düşünüyorum.Kabul ettiremeyeceğim birini seçmem zaten