Tebrik ediyorum sizi böyle bir fikir için ya bende gelecektim ama unuttum ya bana hatırlatacaktın derbeder sen elime gecersin
Printable View
Tebrik ediyorum sizi böyle bir fikir için ya bende gelecektim ama unuttum ya bana hatırlatacaktın derbeder sen elime gecersin
Arkadaslar tesrif eden arkadaslara ve maddi manevi destek olan herekse sonsuz tesekkurlerimizi sunuyoruz kurum olarak... Boyle guzel bir organizasyonu yasatan arkadaslara ne kadar tesekkur etsek azdır...
O gün gerçekten çok güzel geçti.Çocukların o gözlerindeki ışıltı ve umut beni çok duygulandırdı.Sitemizin böyle güzel etkinliklerinin devam etmesini çok isterim.Böyle güzel bir etkinliği bize yaşatan ve emeği geçen herkese teşekkür eder ve saygılarımı sunarım..
güzel bir etkinlik olmuş.
emeği geçen herkese teşekkürler.. bende olmak isterdim.. çok güzel bi etkinlik herkese teşekkürler....
bu ramazanda hayırlı bir etkinlik yapmışsınız allah sizden razı olsun başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla...
tebrik ederim arkadaşar hepinize bu ramazan ayında iyii yapmışsınız...
Güzel bi etkinlik olmuş Bi çok Etkinlikte aranızda olmaktan onur.şeref. ve zevk duydum Keşke o güzel anı beraber geçirseydim. Emeği geçen herkese tşk..
keşke bende orda olsaydımm çok güzell bir ziyaret olmuuşş Allah sizlerden razı olsunn... :72:
Yorrumlarınız için hepinize teşekkür ederiz inşallah bundan sonraki etkinliklerimizde sizde aramızda olursanız seviniriz.Herkese Saygılar..