tum fb lı arkadaslara tskler yorumlar ıcın :72:
cımbomda rahat cıkar gruptan sımdıde n basarılar :4: :4:
Printable View
tum fb lı arkadaslara tskler yorumlar ıcın :72:
cımbomda rahat cıkar gruptan sımdıde n basarılar :4: :4:
Zaten galatasaray seribaşı olduğu için bu tip takımlarla eşleşmesi bekleniyordu.Size biraz takımları tanıtayım.
En bilinen takım Bordeux ama diğer takımlarda liglerinde hiç de fena değiller.
Önce Bordeux tan başlayalım.bu takımla geçen yıldan kalma bir rövanşımız var ve bu takımı 2 maçta da izledik.Darchevile haricindeki diğer oyuncular vasatın altında.Ama iyi kapanıyorlar ve Galatasaray bence bu takıma karşı biraz zorlanacak.Sion maçında GS ilk maç için söylüyorum bu kadar basit hatalar yaparsa yenilir.Darcheville Servet tarafından kapanırsa işimiz yaş.Serveti haşat eder bu adam.Biraz stili Emrenin takım arkadaşı Obafemi Martinse benziyor hızlı ve kıvrak
Bir diğer öenmli takım Helsingborg ve Allahtan bu takımla da içerde oynuyoruz yoksa zor yenerdik bunları.Bu takım isveç takımı ve isveçin yetiştirdiği en ünlü futbolcu burda oynuyor.Henrik LARSSON .ama son dönemlerini yaşıyor.Birkaç ii adamları var.OMOTOYOSSİ.Ve maça kadar iyileşirse Beloufa ve Karekezi.Benim için bu iki takım haricindekiler biraz vasat altı takımlar.
Otoriteler Panianosun sürpriz yapacağını söylüyor ama dayanak noktaları ne bilmiyorum.Panianos İzmir'in düşmmanlardan alındığı tarihte İzmirden kaçan Yunanlıların kurduğu bir şehir.Anlamı da İzmirli Yunanlar.Gazete de okumuştum.
FİKSTÜRÜMÜZ
Fikstür
25 Ekim 2007 Bordeaux - Galatasaray
8 Kasım 2007 Galatasaray - Helsingborg
29 Kasim 2007 Panionios - Galatasaray
5-6 Aralık 2007 Maç Yok
20 Aralık 2007 Galatasaray - Austria Wien