Selam: Selam: ilk görüşte aşk
playboy ve masiva cevabım ikinize:
evet ilk görüşte aşka inanıyorum zaten ilk görüşte bi şey hissetmezseniz zamanla bi insana aşık olabileceğinize inanmıyorum zamanla aşık olunsa normal bi sürü arkadaşlarımız var o zaman hepsine aşık olurduk.
tabi üç günlük için kalkıp tamam organımızı ve ya en değerli şeyimizi veremeyiz ama düşünün o hep size farklı gelir ilk gördüğünüzde tamam önce hoşlanma sonra onunla konuşunca heycanlanırsınız unutursunuz konuşmayı siz ondan habersiz onu seversiniz sesini duymak için bahane ararsınız onu aramak için aslında karşılık beklemezsiniz ondan
sonra bi mucize olur ve sana karşılık verir o zaman dünyanın en mutlu insanı olursunuz çünkü bu hissettiklerinizi her zaman hissetmemişsinizdir özeldir tabi bu özel şey heycan ve yüreğinin titremesi ilktir evet karşı taraf için 3 gün sürer belki ama ilk görüşte aşık olan için dünyalara bedeldir
siz diyosunuz ki ona en değerli şeyinizi ve ya organınızı veririmi siniz
siz bunları hissettikten sonra ona zaten en değerli şeyinizi yani kalbinizi vermişsinizdir dahası ne olabilir ki;
ama o anlamamış geçici bi hevesmiş o da ayrı bi konu..........
Selam: Selam: Selam: ilk görüşte aşk
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
tabiki unutucam sadece acımı paylaşmak istedim
:17: :17: :17:
Selam: Selam: Selam: Selam: ilk görüşte aşk
eyyüp şaşırmış gibisin insan neleri unutmuyo ki ölümü bile unuttuktan sonra... yada alışmak diyelim yani yokluğuna alışmak gibi......
Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: ilk görüşte aşk
:264: evet gelinciikk dediğin gibi yokluğuna alışılabiliyorr belki ama unutmak aslaa :215: bir türlüü unutulamıyorr değilmii :17:
Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: ilk görüşte aşk
sonuçta aynı ortamda bulunduğun yerler var sana ister istemez hatırlatıyooo eyyüp
Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: ilk görüşte aşk
evet bende onu diyorumm yaa sonuçta bişekildee hatırlıyorsuunn yada bişekilde hatırlatılıyor değilmiii gelincikk ? :10: unutmak kolay değil yanii hatta imkansıız gibi bişeyyyy :63: