-
Güzel olmuş eline sağlık. Ama eklediğin görüntülerde çok fazla ışık izi var. Eklemeden önce Contrast ayarlarıyla oynayıp o etkiyi azda olsa azaltabilirdin. Yani eklediğin görüntü ile arkadaki resimin Contrast dengesi bir birine ne kadar yakın olursa o kadar iyi sonuç ortaya çıkar.
-
verdiğiniz bu çok önemli tiyo için sizlere minnettarım.. teşekkür ediyorum..
daha işin acemisiyim ve bunlar ilk çalışmalarım...
şimdiden sunmaya başlayayım dedim..
iyiye doğru gidersem bunlarda bana "Nerden nereye" sözünü hatırlatsın diye ekledim..
tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
-
süper çalışma olmuş harikalar çalışmalarını bekliyoruz :261:
-
süpersin derbeder malzemen bol daha iyilerini görmek dileğiyle
şimdiden yolun açık olsun başarılar şu ana kadarkiler ilkler demene rağmen ustaca
tebrikler :1:
-
derbeder kardeş seni tebrik ediyorum gerçekten çok çekici ve emek sarfedilmiş çalışmalar...
-
Çalışman süper olmuş derbeder umarım bu çalışmaların hiç eksilmez
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Rohan ustanın dedigi gibi isteyince Oluyormuş :) Biraz Emek Ve Heves Olmalı Bu İş İçin Tüm Çalşmların için teşekkürler Derbeder
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uzakta bulunan bir siirtli gurbetçimizin memleket hasreti sona eriyor galiba.
baktığı her yerde; düşlerinde memleketini gören gurbetçimiz bu hasreti, bu özlemi sona erdirmek için memleketin yolunu tutmuş; ve geç kalmadan yollara düşmüş..
-
harika olmuş süpersin :72: :72: