Başımız sağolsun..Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..Allah ailesine sabır versin..
Printable View
Başımız sağolsun..Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..Allah ailesine sabır versin..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
allah yerini cennet eylesinn ALLAH rahmet etsin allahtan ailesine sosuzz sabıırr diliyorum
arkadaşlar çok üzüdüm halada inanamıyorum banada az önce haber geldi.. geçen senede annesi vefat etmişti.. allah rahmet eylesin çok iyi biriydi babamın öğrencisiydi.. kendi imam hatipte okuyordu okulda çok aktif biriydi halada inanamıyorum ne diyeyim allah ailesine babasına sabir versin allah rahmet eylesin
[BLINK]SENİ UNUTMAYACAĞIZ VEFA[/BLINK]
Allah rahmet eyleSin tanıyORdum vefayI...
Allahtan rahmet yakınlarınada baş sağlığı diliyorum
Kardeşim ALLAH Tan Rahmet Ve Ailene Sabır Dilerim.
Bugun Taziyeye gittik Başsaglıgını babasına diledigimiz Zaman Ellerim Titredi İçim Acıdı.
Bu Haberi Her Okuyan ALLAH Rızası İçin Ruhuna FATİH"a Okusun.
taziyesi baya kalabalıktı. Duyan herkes acıyı paylaşmaya gelmişti. İlimizin en güzel hatipleri, rahmetli için Kur'an okuyorlardı.
Vefa'nın babası sürekli ağlıyordu ve bizleri de son derece üzdü. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
"Her nefis ölümü tadacaktır" bunu biliyoruz ama hayatını yaşayıp, zamanı gelince göçmek var, bir de hayatının baharında bir kaza sonucu hiç beklenmedik bir zamanda göçmek var.
Kısa da olsa Vefa ile bir anımız oldu ve hala da unutamıyoruz. Tüm Siirt Vefa'yı konuşuyor, Vefa'ya üzülüyor.
Kanal 56'da yas ilan edildi. Tüm gün Vefa'nın ruhuna ithafen Kur'an-ı Kerim okundu.
Allah geride kalanlara sabır versin.
Bu konuyu gören herkesin bir el-Fatiha okumasını rica ediyoruz.
Rohan abi ne de güzel demişsinn...Alıntı:
"Her nefis ölümü tadacaktır" bunu biliyoruz ama hayatını yaşayıp, zamanı gelince göçmek var, bir de hayatının baharında bir kaza sonucu hiç beklenmedik bir zamanda göçmek var.
Allah Rahmet eylesin.Unutayalım ki Allah sevdiği insanları yanına erken alır.
vefa kardeşimize Allah (cc) dan rahmet kederlı ailesine başsaglıgı dilerim
hepimizin başı sagolsun