Ben Bir Yönetmen olarak.;
matematiksel olarak hesaplayalım spikerden başlayalım: şimdi spiker + ciddilik = ciddi spiker onun için spikerin ilk başta ciddi oolması lazım spiker asla gülmez asla ağlamaz.. çünkü o bir spiker 70 milyon kişi onu izliyor. spiker heyecanlı olmaz ama güzel olmuş yavaş yavaş ama eğerki böle şeylere hevesiniz varsa size özel ders verebilirim ama ücretli :d
Debreder: ya ayakabını çalmışlar ama gülüyorsun asla gülmemen lazım eleman abinin dediği gibi küçük emraha özenmişsiniz herhalde küçük emrahın filmlerini çok izliyosunuz. ama senin rolünüben çok beğendim seni arşivime alacam bi ara hatırlat seninle bi film çekelim herhakde çok heveslisin biz seninle film çekelim 7 aralık - 15 aralık arası ben siirteyim o zaman çekeriz..
özbey : özbey sen güzel kamera çekiyosun senide arşivime alırım aman katraji iyiy tuttur.. sana 100 puan veriyorum..güzeLL..
ZiRCoN: adam gülmekten ölecek ama bi kerede kameraya çıkmadı ya adamın içinde kaldı biraz kamerda o da çıksaydı.. kamerada çıkmadığın için seni eleştirmiyorum;: 70 puan...
ewet arkadaslar durum bundan ibaret ama yavaş yavaş güzeLL olacak.. bide röportaj yapılırken güzel bi müzik kouylur arabesk damar pop müzikler koyulmaz
ama güzel olmuş Tebrik Ederim Sizi berkant sanada iyi çalışmalar
[MARQUEE]NOT: Bu Yazıların tümü Bana Aittir. Tüm Hakları Saklıdır :d[/MARQUEE]