qüzeL kareler yaklamışsın..
kaDraj ıyı olmus.. :D
kadrajın ışıqın bereketlı olsun :163:
Printable View
qüzeL kareler yaklamışsın..
kaDraj ıyı olmus.. :D
kadrajın ışıqın bereketlı olsun :163:
Güneydoğu İnsanının gülümseyen yüzü
ışığın bol olsun
güzel fotolar paylaşımın için tşkler
derbeder maşallah hiçbişeyi gözden kaçırmamışsın
Öyle güzel kareler yakalamışsın ki resimler herşeyi ifade ediyor.
Resimler kadar o güsel yorumların bizi her zaman ki gibi aydınlatmış.
İnşallah bi gün hak ettiğin yere geleceksin....
süper fotolar o anda ben de ordaydım gercektende süper fotolar çekmişsin bize bizleri hatırlatı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eğitim Şart: Kız erkek demeden bütün çocukların okula gönderilip eğitim ve öğretimi öğrenmelerinin şart olduğu bu çağda Siirt üniversinden genç öğrencilerimizin her yöredeki insanlarımıza eğitim desteği vermektedirler.. bizde bu vesileye ortak olup şirvan köy okullarını beraber gezdik. (EĞİTİM ŞART)..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bilgi Alışverişi: yolculuğumuza devam ederken evliyalar diyarı Tillo'ya yolumuz uzandı.. ufak ve daracık sokakta mahalle çocuklarının bilgi alışverişi yaptıklarını görünce hem sevindik hem mutlu olduk. yerde bulduğu bir kağıt parçasında bir hikaye vardı ve arkadaşına hikayeyi anlatıyordu büyük bir sevinçle. en güzel şey paylaşmak...
yıkıldı Evim: Yıktılar evimi yıktılar tarihi yok ettiler... doğup büyüdüğüm, çocukluğumu yaşadığım evi başıma yıktılar insafsızlar..
hayellerimi darma duman ettiler.. çocukluğumu aldılar benden.. :((
Elveda: Kurtalan ekspresi aldı yarimi götürdü güneşin batımına bıraktı beni gecenin karanlığına..
kurtalandım geziniyordum bu manzarayı görünce kaçırmadan makina çıkarıp hemen karesini aldım umarım beğenirsiniz...
Secdem Sanadır: Ey rahmeti bol olan yüce Allah'ım evine sığınamadım bugün geç olmadan Futbol sahası çimlerinde Kıldığım bu dört rekaat namazımı sen kabul eyle Allah'ım...
Dostluk: Dostun pek nafir bulunduğu şimdi ki hayatta Dost hep iyi günde yanında olmak değil, kareye aldığım fotodaki gibi ölüm anında bile yanında olmaktır..
belki kurtaramaz dostunu ama, dostu için ölüme hazır olandır..
(modellerime ayrı ayrı teşekkür ederim.)
Rahatsız etmeyin yaw: Tillo kedisi uzanmış yeşil çimlerin üstüne güneş banyosu yapıyordu..
ama istemeden gölge düştüm üzerine.. bana o kadar yan bakıyordu ki tırstım ve hemen kaçtım ordan... :))
Son Bakış: Son bakıyorum o gözlerine... arkamdan göz yaşı dökme sakın kahrolur yaşayamam gurbet ellerde.. hadi sen git ve hakkını helal et bana..
gidip te dönememek var, döünüpte görmemek var... (modelim emre rojawa'ya saygılar)
Uzun Yol: Uzun ve karanlık bir yolun yolcusuydum. gözler yavaş yavaş kapanıyordu nerdeyse. radyoda çalan müzik yüreğimi yakmış kavurmuştu.. yıldız ablam söylüyordu ben zeynepsiz dünya malı neyleyim, zeynebi almadan geri gelmeyin.. paketimdeki son sigarayı da yakmıştım ama yol bitmemişti. uzadıkça uzuyordu...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BİTMEZ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
tebrik ederim seni yine bulmuşsun iyilerini bizimla paylaşıyorsun senin sayden insanlıgın şartlarını ögreniyoruz
harikalar yaratmışsın emeğine sağlık güzel çalışma olmuş :164:
hikayeleride fotoğraflar kadar iyi olmuş derbeder tebrikler ve yola devam :1:
Resimlerin ayrı bir dili vardır derler. Aslında çok şey anlatır bizlere...
Resimlerden çok senin yorumunn etkiliyoo bizleri...
Tşkler Derbedder :q: