[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bedduaa
Çok Basit bir çalışmaa olmuş beee :)
Senden daha iyi bir performans beklerdim :) tüüüü sana :)
1. Çalışman
- Büryan ve Fıstık resmi oraya hiç uymamış :)
- O Yolun ortasındaki yazı Fotoğrafı Bir kez daha zedelemiş :)
- En Üstteki Duvara gelince Ben O Kadar büyük duvar görmedim :)
- Ve Sanki Saat Kulesinde bir sorun var gibi :) Eğrimi duruyoo yoksa banamı öyle geliyo anlamadım :)
Biraz daha düzen ister bu yarışma :P
2. Çalışman
- Yaşıyorum O Halde Varım > Gerçekten güzel bir söz ama orda ne işi var :) Kullanılmaması daha bi güzellik katardı :)
- Kesme işinde pek tecrubeli sayılmadığın çalışmandan anlaşılıyoo :P
- Ve O Dayı bana göre resme uymuş. Bide renk uyumu vee o adamı biraz daha ufak alsaydın daha güzel olacağından şüphen olmasın :)
- Desing By Bad-dua << İmza dediğin Narin ve Hafif bir tonla yapılır :P O kadar büyük olmasına gerek yok idi :)
Neyse söyleyeceklerim bu kadar :) Derbeder ile yorumlar en sonda gelecektir :) :P
5 dklık bir çalışma ancak bu kadar olur maynaq...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : maynaq
Bedduaa
Çok Basit bir çalışmaa olmuş beee :)
Senden daha iyi bir performans beklerdim :) tüüüü sana :)
1. Çalışman
- Büryan ve Fıstık resmi oraya hiç uymamış :)
- O Yolun ortasındaki yazı Fotoğrafı Bir kez daha zedelemiş :)
- En Üstteki Duvara gelince Ben O Kadar büyük duvar görmedim :)
- Ve Sanki Saat Kulesinde bir sorun var gibi :) Eğrimi duruyoo yoksa banamı öyle geliyo anlamadım :)
Biraz daha düzen ister bu yarışma :P
2. Çalışman
- Yaşıyorum O Halde Varım > Gerçekten güzel bir söz ama orda ne işi var :) Kullanılmaması daha bi güzellik katardı :)
- Kesme işinde pek tecrubeli sayılmadığın çalışmandan anlaşılıyoo :P
- Ve O Dayı bana göre resme uymuş. Bide renk uyumu vee o adamı biraz daha ufak alsaydın daha güzel olacağından şüphen olmasın :)
- Desing By Bad-dua << İmza dediğin Narin ve Hafif bir tonla yapılır :P O kadar büyük olmasına gerek yok idi :)
Neyse söyleyeceklerim bu kadar :) Derbeder ile yorumlar en sonda gelecektir :) :P
yorumun için çok tşk ederim
biliyorsun fazla uğraşsam sonucunu siz kendiniz biliyorsunuz...
kesim demişsin 1. resimde kesim hataları war doğru söylüyorsun ama 2. kesimde hiç bir sorun yok...çalışan abimizi tam net olarak göstermek istedim " YAŞIYORUM O HALDE VARIM" lafı tam olarak tam resimlik bir yazı " YAŞIYORUM O HALDE YOLUMA DEVAM EDECEĞİM" anlamında kullandım...
imza konusuna gelince unutmaki bütün tasarımcılar.bir şeye tasarım verdiği zaman o tasarımda kendilerine ait bir iz bırakırlar maksat o resmin ona ait olmasını bildirmesidir bende hiç dikkat etmeden save as yapıp çıktım ve kontrol daki etmedim resimlerin hiç birini
eğer photoshoptan az çok anlıyorsan 1. resimde resim 7 parçadan oluşmakta ve 2 hata bulunmakta 1. sol taraftaki ağaçlarda 2. ise saat kulesinde dediğim gibi 5 dk bi çalışma ancak bu kadar olur...
çok tşk ederim maynaq LOVE YOU :102:
Özellikler
-> 3 tane Fotoğraf birleştirilip birde sağ alt köşedeki bayan eklenmiştir.
-> Hafif bir Kahve rengi tonu verilerek anlatılmak istenen ön plana çıkarılmıştır.
Anlatılmak İstenen
-> Ayrılık Sonrası Bir Bekleyiş...
sade şatafattan uzak photoshop uygulanmasına rağmen değilmiş gibi duran
ilk ve tek çalışma olmuş tebrikler renklendirme süper olmuş :1:
sabaha kadar uyutmadı ewet valla cok emek harcadıı :yes:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
maynaq Arkadaşımız Bu Çalışmaya Başlarken Ben Ve Esmer de ( Yakup ) Evlerindeydik.
çok Emek harcadı ellerine saglık ugurcum :) Güzel çalşma
Biraz geç oldu ama ancak vakit bulabildim. Sade bişey yaptım.